Jan Joost van Gangelen doet vrijdagse Veronica Inside

Geplaatst op Tue 08 Jan 2019 om 8:20

Radio Veronica heeft Wilfred Genee gebombardeerd tot dé nieuwe middagspits-dj van de zender, maar op vrijdagen is hij niet van de partij. Dan wordt Jan Joost van Gangelen ingezet. Dat is maandag bekendgemaakt in de eerste aflevering van Veronica Inside op Radio Veronica. Genee heeft er vertrouwen in. “Is dit een primeurtje? Is dit nog niet uitgelekt? Hij krijgt er zelfs een uur bij. Jan Joost gaat van 15.00 tot 18.00 uur presenteren. Prima gozer, dat lijkt me hartstikke goed!

Zelf is Genee van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen met zijn programma. Op vrijdag presenteert hij The Friday Move bij concurrent BNR Nieuwsradio.

Er is veel te doen over het drukke werkschema van Genee, want naast zijn radiowerk heeft hij ook nog drie avonden per week uitzending op televisie. Toch valt het volgens de presentator allemaal wel mee.

Bij Jinek legde Genee maandag uit: “Als je het praktisch uitrekent: zij bereiden de radio-uitzendingen voor. Ik rij om 15.30 uur bij mijn huis vandaan, ik ben er om 15.55 uur en ik rij om 18.02 uur weer weg. Waar hebben we het over? Ik lees toch altijd al de kranten. ’s Avonds ben ik om 20.25 uur bij de tv-uitzendingen en dan ga ik om 22.35 uur weer weg. Daar gaat het ook over twee uurtjes.”

“Als je het allemaal bij elkaar optelt, valt het best mee. Ik breng de kinderen naar school en haal ze weer van school en ik doe ook nog leuke dingen met ze.

Foto: Radio Veronica
9 Reacties op “Jan Joost van Gangelen doet vrijdagse Veronica Inside”


 1. Derk

  Ja. En?

 2. Molleeder

  Net zo’n kwal als Tan.

 3. scott_0

  Is helemaal geen prima gozer, integendeel.

 4. Derk

  Totaal geen radiostem, Genee ook niet trouwens. Geen ervaring en hup gewoon een programma. Ongelooflijk.

 5. Woi!ter.

  Eindelijk een presentator die niet interessant doet over zijn “drukke” leven.

 6. Peter

  Leuk programma. De negatieve reacties hierboven zijn zure huzarenmondjes met een uitkering

 7. Sebas

  Ik vond het een leuke uitzending gisteren! Wel jammer dat ze dezelfde tune gebruikten als Somertijd.

 8. anonymous

  Tot zo ver radio Veronica voor mij..
  Ik luister voortaan wel naar Arrow ofzo.

 9. HalloJumbo

  Jan Jood met die eeuwige pretkop.

Reageer

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord 'moderatie'. Reacties met daarin het woord 'moderatie' worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.