Domien vindt transfer Top 40 radioverrassing 2018

Niet het afscheid van Edwin Evers, maar de verhuizing van de Top 40 van Radio 538 naar Qmusic is de grootste radioverrassing van 2018. Dat vindt Q-dj Domien Verschuuren, vertelt hij aan RadioFreak.nl. Het is niet zomaar een hitlijst, benadrukt Verschuuren. “Ik vind dat écht een ding. Ik heb ontelbaar vaak naar die lijst geluisterd en vind het heel bijzonder dat ‘ie vanaf januari bij ons te horen is. En dat ik hem dan ook nog eens mag presenteren, is natuurlijk de kers op de taart.”

Gevraagd naar het radiomoment van het jaar, komt Evers ook niet ter sprake. Wat vond hij hét moment? “Het ‘live ontslag’ van Philip Freriks bij OVT vond ik ontluisterend. Een vreselijk gênant moment.

Verschuuren heeft met zijn overstap van NPO 3FM naar Qmusic het meest begeerde tijdslot van radioland (de ochtendspits) ingeruild voor het op een na meest begeerde (de middagspits).

Heeft hij ooit spijt gehad van zijn transfer? “Heel eerlijk? Nee. Maar vooral omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en ik het nu zo naar mijn zin heb bij Qmusic.

De radio-dj is bij Q helemaal in zijn element. “Ik vind het te gek. Al langer droomde ik van dat tijdstip en het is precies wat ik er van hoopte. Je kunt in de middag een perfecte mix creëren van terugblikken op de dag, vooruitblikken op de avond en alles wat daar tussenin en omheen zit.”

Het interview met Domien Verschuuren kunt u hier lezen.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen