Gerard Ekdom doodmoe van gezeur over Talpa-tonnen

Gerard Ekdom kan niet lachen om mensen die roepen dat hij alleen naar Radio 10 is overgestapt voor het grote geld van John de Mol. Hij wordt er een beetje moe van. Dat vertelt hij in gesprek met de Margriet. De Mol heeft Ekdom met een dikke cheque weggekocht bij NPO Radio 2. “Dat gezeur over geld… Als je in Amerika een miljoen verdient, is iedereen blij voor je. Hier begint men gelijk te mopperen. Los daarvan zijn er inderdaad mensen die mij helemaal niks vinden. Eindelijk.

Ekdom is daar blij mee. “Ik vond dat fijn om te merken, want dat betekent dat je je aan het onderscheiden bent. Evenzogoed zijn er wel een heleboel mensen heel erg ongelukkig in dit land. En die hebben allemaal een Twitteraccount, haha.”

De dj trekt zich er niets van aan. “Mijn huid is inmiddels dik genoeg om daarmee om te gaan. Dingen die ik vroeger erg vond, zijn nu minder belangrijk. Joh, get a life, doe normaal, val me er niet mee lastig. Ik laat het van me af glijden.”

Ik ben een publiek persoon, maar ik weet wie ik ben, waar ik voor sta. Je krijgt Gerard, meer niet. Dit is wie ik ben. Ik ben geen typetje. Als ik een typetje had gespeeld, was ik allang door de mand gevallen.

Het Margriet-interview met Gerard Ekdom kunt u lezen via Blendle.

Foto: Radio 10

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen