Celine Huijsmans vaste nieuwslezer Veronica Inside

Celine Huijsmans wordt de vaste nieuwslezer van Veronica Inside bij Radio Veronica, het radiozusje van het tv-programma. Ze maakt haar debuut in de eerste aflevering op maandag 7 januari. Dat heeft Talpa Radio laten weten. De host van Veronica Inside is Wilfred Genee en zijn sidekicks zijn afkomstig van Evers Staat Op: Niels van Baarlen en Rick Romijn. “Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel uit te maken van het vaste team van Veronica Inside“, reageert Huijsmans.

De eerste proefopnames zijn Huijsmans, bekend van Shownieuws, goed bevallen. “Wilfred, Rick en Niels zijn geweldig om mee te werken, ik kan niet wachten tot we on air mogen!

Wilfred Genee: “Celine zorgt met haar deskundigheid en frisse verschijning voor de nuance die het programma absoluut nodig heeft met ons mannen (op leeftijd).

Huijsmans tekende haar contract bij de muziekzender in het bijzijn van Talpa’s radiodirecteur Marc Adriani en ad-interim Radio Veronica-directeur Florent Luyckx.

Florent Luyckx: “Met Celine is het team van de radiovariant van Veronica Inside compleet. Dat belooft spraakmakende radio te worden.

Veronica Inside is vanaf 7 januari iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen