Celine Huijsmans vaste nieuwslezer Veronica Inside

Geplaatst op Mon 24 Dec 2018 om 10:05

Celine Huijsmans wordt de vaste nieuwslezer van Veronica Inside bij Radio Veronica, het radiozusje van het tv-programma. Ze maakt haar debuut in de eerste aflevering op maandag 7 januari. Dat heeft Talpa Radio laten weten. De host van Veronica Inside is Wilfred Genee en zijn sidekicks zijn afkomstig van Evers Staat Op: Niels van Baarlen en Rick Romijn. “Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel uit te maken van het vaste team van Veronica Inside“, reageert Huijsmans.

De eerste proefopnames zijn Huijsmans, bekend van Shownieuws, goed bevallen. “Wilfred, Rick en Niels zijn geweldig om mee te werken, ik kan niet wachten tot we on air mogen!

Wilfred Genee: “Celine zorgt met haar deskundigheid en frisse verschijning voor de nuance die het programma absoluut nodig heeft met ons mannen (op leeftijd).

Huijsmans tekende haar contract bij de muziekzender in het bijzijn van Talpa’s radiodirecteur Marc Adriani en ad-interim Radio Veronica-directeur Florent Luyckx.

Florent Luyckx: “Met Celine is het team van de radiovariant van Veronica Inside compleet. Dat belooft spraakmakende radio te worden.

Veronica Inside is vanaf 7 januari iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Foto: Radio Veronica
23 Reacties op “Celine Huijsmans vaste nieuwslezer Veronica Inside”


 1. J

  Enige belspel muts die nog wat bereikt heeft. Zeker op de radio doet ze het goed. Overiges Shownieuws ook beter dan Renate en Shelly.

 2. Flexi

  Hadden wij ook maar een Celine erbij op ons werk.

 3. Flexi

  Misschien is dit in de toekomst iets voor Johan Derksen. Als het hem te zwaar wordt om iedere keer vanuit Drenthe naar de Randstad te reizen kan hij vanuit zijn huis meedoen met dit radioprogramma. Ik zou luisteren.

 4. Nathalie

  Wat kan dit meisje?

 5. ano@niem.nl

  Celine zat ook bij Coen en Sander. Goede keuze!

  Dit middagprogramma wordt regelrecht concurrent van de oervervelende Coen en Sander.

 6. Marc E. Putto

  Goede keuze, prima stem, intelligente & agreabele deerne ook nog eens.

 7. Joost den draaier

  Dit gaat uiteindelijk de doodsteek betekenen voor het hele VI- concept.
  De mannen zijn straks 5 dagen in de week op tv of radio te horen( er van uitgaande dat René en Johan ook wel telefonisch gaan inbreken),
  Die twee keer in de week wat het nu is is net leuk.
  Met de CL wedstrijden waar ze ook alle drie zitten is het al een beetje te veel van het goede en nu dus ook een radioshow.
  Ook een beetje jammer dat die sukkels van voorheen Evers staat op weer aanschuiven.
  Ik had als ik Talpa was iemand neergezet die ijdeltuit Genee een beetje van repliek kan dienen in plaats van nu twee ( mee) lachzakken.
  Als journalist/ interviewer is Genee wel echt steengoed alleen is dit natuurlijk meer iets op Veronica zetten wat de competitie aan kan met Ruud de Wild/Coen en Sander ( in mindere mate)/ Rob van Someren,veel schijtlolligheden en wat voetballers beledigen en iedere maandag en vrijdag honderd keer zeggen dat hij om 2030 weer op Veronica tv is te zien.

 8. pieter baan

  wat maakt het uit dat het een prettige verschijning is op de radio?

 9. K. enker

  Die Celine zou nog iets voor johan zijn als hij weer eens zijn vrouw van de trap af duwt.

 10. henkie

  Die Celine zou nog iets voor johan zijn als hij weer eens zijn vrouw van de trap af duwt.

 11. Joost den draaier

  @k.enker

  Bent u net vrijgelaten uit de kliniek?
  Wat is dit nu voor een patiënten taal?

 12. Zonder Naam

  @Pieter Baan – Webcams, social media, billboards, enzovoort. Radio is al lang niet alleen maar beeld.

 13. Woi!ter

  Oud nieuws. Toen bekend gemaakt werd dat Genee de middagshow op Radio Veronica ging doen werd dit er gelijk bij gezegd. In de proefuitzendingen was zij er ook bij.

 14. DDD

  Celine moet wat meer kansen krijgen bij 6 dan alleen Shownieuws misschien is zij wel iets voor Dance Dance Dance.

 15. KLM

  @K. enker, dit is het laagste van het laagste wat jij daar schrijft, je moet wel een grote loser zijn.

 16. A.M.

  Helemaal mee eens KLM!

 17. Fox Mulder

  Ongelofelijk mensen! Zo als Wilfred zo’n beetje iedere zin afsluit. Heb het truukje inmiddels wel door. Ongelofelijk klaar mee mensen! Zei ik al eens ongelovelijk? Ongelovelijk he.

 18. anonymous

  Waarom moet dit programma een eigen nieuwslezer hebben ?

 19. Pieter Bouter

  gaan de lachzakken van Evers ook mee????

 20. Nationalistische Conservatief-liberaal

  Lijkt me een leuk programma worden.

 21. aammehoela

  De muziek zal het toch gaan bepalen. Alleen maar gepraat en de luisteraart is weg. Celine is natuurlijk wel een aanwinst, leest het nieuws op de radio gewoon goed voor. Wist niet eens dat ze bij SBS zat. Nooit gezien op tv.

 22. Pakalu Papito

  Leuke meid. Een stuk intelligenter dan Wilfred ook, dat gaat geheid problemen opleveren. Genee kan heel slecht tegen zijn verlies.

 23. Bart

  Ik wil haar ne uken en hard ook en vol blaffen met kwark

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.