Barry Paf trapt show op 100% NL af met eigen single

Barry Paf trapte vanmorgen de eerste uitzending van De Barry Paf Show, zijn nieuwe ochtendshow op 100% NL, af met zijn eigen single. Het gaat om een zelf gezongen 2018-versie van het lied Ik Ben Toch Zeker Sinterklaas Niet. Dat heeft de zender laten weten. Paf maakt zijn show samen met Patricia van Liempt. “Ik heb de afgelopen maand enorm naar deze dag toe geleefd. Een nieuw avontuur is vandaag van start gegaan, eentje waar ik ontzettend veel zin in heb!“, zegt de radiomaker.

Paf over zijn single: “Ik wilde mijn show niet zomaar beginnen. Gezien iedereen midden in de Sinterklaasvreugde zit moest daar iets mee gebeuren. Iedereen kent het liedje ‘Ik ben toch zeker Sinterklaas niet’ van Ome Willem nog wel.”

Toen dit liedje uitgebracht werd in 1986, was de Walkman nog een ding. Geen kind die daar nu nog gelukkig van wordt! Het werd dus tijd voor een nieuwe versie waarbij verlanglijstjes uit 2018 aan bod moesten komen. Gelukkig was Ome Willem het daar ook mee eens!

Ook gaat vandaag de nieuwe middagshow met Chantal Hutten van start op 100% NL en lanceert het mediabedrijf een nieuwe YouTube serie waarbij Barry Paf oude bekenden opzoekt. De eerste aflevering van ‘Oude Bekenden’ met Tim Akkerman is te bekijken via deze link.

Foto: 100% NL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen