Radio Veronica bevestigt middagshow Wilfred Genee

Geplaatst op Tue 06 Nov 2018 om 8:30

Het was eigenlijk al bekend, maar het nieuws is zojuist dan eindelijk bevestigd door Radio Veronica: presentator Wilfred Genee krijgt de middagspitsshow van de zender. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Het programma van Genee krijgt dezelfde naam als zijn programma op tv, namelijk Veronica Inside. De première is op 7 januari en vervolgens is hij iedere maandag tot en met donderdag te horen van 16.00 tot 18.00 uur. De sidekicks waarmee hij gaat werken zijn afkomstig van Evers Staat Op.

Evers Staat Op stopt in december en sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen gaan in januari over naar Genee. Naast het laatste voetbalnieuws zal in de nieuwe show ook het nieuws van de dag en ‘de lekkerste muziek’ centraal staan.

Op vrijdag zal Wilfred Genee te horen blijven bij BNR nieuwsradio. De invulling voor de vrijdagmiddag van Veronica wordt later bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de werkzaamheden van Niek van der Bruggen, dj van de huidige Veronica Middagshow. “Hij zal in ieder geval werkzaam blijven binnen Talpa Radio.”

Wilfred Genee: “Ik heb de overstap naar Talpa gemaakt vanwege de verschillende kansen en dit is er één van. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat Veronica Inside vanaf 7 januari niet meer alleen op tv, maar ook op de radio te horen is.

Niels van Baarlen: ”Het is een lekker idee dat ik kan blijven doen wat ik het liefst doe; radio maken met een top team. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wilfred het geweldig gaat doen.

Rick Romijn: ”Voor mij is de cirkel rond. Ik begon meer dan twintig jaar geleden bij Veronica en nu mag ik er weer een nieuwe uitdaging aangaan.

Marc Adriani, Radio Directeur Talpa Radio: “Wij zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking. Wilfred Genee is een geweldige aanvulling voor Veronica en met Rick en Niels vormt hij een fantastisch team. Een ding is zeker; begin 2019 gaan we iets doen op Radio Veronica dat echt anders is dan alle andere middagshows op de Nederlandse radio.

De complete programmering van Radio Veronica vanaf 7 januari wordt later bekendgemaakt.

Foto: Talpa
25 Reacties op “Radio Veronica bevestigt middagshow Wilfred Genee”


 1. Remi

  Dit kán niet anders dan ontzettend gaaf worden !

 2. WolXter

  Onbegrijpelijk!

 3. Erik

  Jammer dat het niet tijdens de ochtendspits is.

 4. Jaap

  Rick en Niels kunnen nu ook bij afwezigheid van Evers gewoon de uitzending ‘dragen’z dus ik kijk uit naar de nieuwe samenwerking. De rol van sidekicks wordt vaak erg overschat.

 5. Jaap

  Overschat niet uiterasrd onderschat zijn!

 6. WolXter

  Ik snap niks daafom zeg ik dat het onbegrijpelijk is.

 7. WolXter

  Gebruik je eigen naam, sukkel!

 8. Boris

  Dan verhuis ik naar Ruud de Wild. Voetbal boeit me totaal niet.

 9. Tim20 MJ

  En dan gaat Wilfred waarschijnlijk ook nog een talkshow met Helene doen voor SBS6? Waarom meteen die overkill?

 10. Bart

  @Tim20MJ Het is niet gezegd dat die talkshow op 6 gaat komen.
  Stom dat ze Wilfred in niet in de ochtend zetten van 6.00 tot 10.00.
  Voor de middag van 16.00 tot 19.00 hadden ze Robert Jensen en zijn vroege team kunnen vragen. Die Giel moet er echt uit bij Radio Veronica. En ze moeten echt wat aan de playlist gaan doen. Zolang Giel er blijft zitten en ze niet iets aan de muziek doen gaat het niets worden met de radiozender. Wat jammer zou zijn!

 11. Kees

  Even mijn berichtje van gisteren citeren

  Kees
  Mon 05 Nov 2018 om 9:31
  Hij gaat een jaartje vrij nemen en komt per 1-1-2020 terug bij Radio Veronica. Wilfred Genee gaat het daar eerst een jaartje doen met de sidekicks van Evers en daarna neemt hij de rol van Genee weer over. Iedere dag van 16 tot 19 uur

 12. Tijl

  Burnout binnenkort? Ma/do 16-19u radio Veronica, vrijdagmiddag BNr maandag/vrijdag VI en tussendoor nog Europees voetbal…

 13. anonymous

  Jammer, vond Niek prima op dat tijdstip.

 14. foetsie

  Goeie Kees!

 15. Ron

  Plekje warm houden voor Evers dus ingevuld. Dit is nooit permanent natuurlijk. Weet niet of dit een kans van slagen heeft. Eerdere pogingen om dingen van TV te vertalen naar radio zijn naar mijn weten wel eens eerder kansloos gesneuveld.

 16. Peter

  Het wordt geen voetbalprogramma Boris, daarom heet het ook Veronica Inside. Al zal voetbal wel af en toe ter sprake komen.

 17. WolXter

  GeXnoten van VI
  TLP is Xde
  VeroniXa is beter.

 18. Frans

  Gaat Wilfred nu nog meer verdienen ?

 19. Barend

  Op de foto bij dit artikel, dat tweede hoofd vanaf rechts, dat is toch Florent Luyckx, oud-3FM-baas? Hij was toch maar tussenpaus-baas bij Radio Veronica tot dat er een nieuwe vaste baas gevonden werd ? En die heeft Veronica / Talpa Radio inmiddels nu toch in de persoon van Marc Adriani ? Dus waarom staat Luyckx hier dan nog op de foto?

 20. WolXter

  Geef mij maar breien met Bobbi :)

 21. Johan D.

  NEE!!! Niet nog meer GeNEE !!

 22. Hjn

  13:41

  Ik heb zijn trucjes allang door

  Hey, persoon jij stond hier toch zwaar voor l ul toch ? Hoe voelde dat ? Wat ging er door je heen ? Heh ? Heh ?? Heh ?? Hier het bewijs voor de 100ste x mensen wat een leuk filmpje heh mensen ? Heh ?? Heh ?? Heh ??
  Hansie die boos met zen jassie gooit
  Ajoh laat het nog een x zien

  De simpele zielen in de zaal vinden dat minstens zo leuk als jan boskamp die iets in kleutertaal uit probeert te kramen

  Bloedzuigen voor je beroep
  Wat triest

 23. ano@niem.nl

  Het grappige is dat de vrijdag nog niet is ingevuld. Ik zie daar zo maar Evers alvast verschijnen om het in 2020 uit te breiden naar 5 dagen in de week.

 24. aammehoela

  Wij luisteren juist om 4 uur bewust Radio Veronica met Niek van der Bruggen omdat er daar relatief gezien veel muziek te horen is. Op 538 heb je de kleuters, op 10 de niet leuke moppen, op 2 Ruud de Wild oftewel laat maar zitten. En nu krijgen we dus vanaf januari een hoop gepraat en gedoe in plaats van muziek. Het zal toch velen gaan spijten deze beslissing. En wat gaat Niek dan doen. Of mag hij bv. nu tussen 6 en 8 uur gaan presenteren en de vrijdagmiddag behouden. Vind het wel wat voor Niek. Eerst prima in de ochtend, dan komt Giel en de daarbij behorende dalende luistercijfers, wie weet gaat dit op termijn ook gebeuren als velen afhaken omdat ze muziek willen luisteren. Wordt het dan toch radio 5 bv. of dat saaie Sky…………………..

 25. aammehoela

  Wij luisteren juist om 4 uur bewust Radio Veronica met Niek van der Bruggen omdat er daar relatief gezien veel muziek te horen is. Op 538 heb je de kl euters, op 10 de niet leuke moppen, op 2 Ruud de Wild oftewel laat maar zitten. En nu krijgen we dus vanaf januari een hoop gepraat en gedoe in plaats van muziek. Het zal toch velen gaan spijten deze beslissing. En wat gaat Niek dan doen. Of mag hij bv. nu tussen 6 en 8 uur gaan presenteren en de vrijdagmiddag behouden. Vind het wel wat voor Niek. Eerst prima in de ochtend, dan komt Giel en de daarbij behorende dalende luistercijfers, wie weet gaat dit op termijn ook gebeuren als velen afhaken omdat ze muziek willen luisteren. Wordt het dan toch radio 5 bv. of dat saaie Sky…………………..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.