Dit is het team van Frank Dane’s nieuwe ochtendshow

Geplaatst op Tue 13 Nov 2018 om 17:41

Het team van de nieuwe ochtendshow van Radio 538 is compleet. Frank Dane gaat het programma maken met Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood, Jelmer Gussinklo en Henk Blok aan zijn zijde. Dat heeft de zender laten weten. De nieuwe 538 Ochtendshow met Frank Dane is de opvolger van het legendarische Evers Staat Op. “Opeens is januari 2019 heel dichtbij en daarom is het tijd om te onthullen wie er vanaf het nieuwe jaar naast me gaan aanschuiven“, zegt Dane.

De radio-dj vervolgt: “Dat ik iedere ochtend met Henk, Jelte, Hannelore en Jelmer de show mag gaan presenteren…wauw! Ik sta echt te trappelen om te beginnen, laat maar komen!

Van der Goot was al vijf jaar te horen in de Frank & Vrijdag Show en is onderdeel van het team van Evers Staat Op. Gussinklo werkt al geruime tijd achter de schermen voor het lunchprogramma van Dane.

Blok is momenteel al te horen in Evers Staat Op en Zwitserlood verzorgde tot augustus 2017 het nieuws tijdens De Coen en Sander Show op 538. Zij keert na haar mislukte 5 Uur Live-avontuur terug op het oude nest.

Foto: Radio 538
40 Reacties op “Dit is het team van Frank Dane’s nieuwe ochtendshow”


 1. Janu

  Als ik die stem al hoor begin ik te walgen. Enorme aderlating voor 538!

 2. Pieter Zwart

  Mooi team

 3. ano@niem.nl

  Hannelore als sidekick… Wordt hem niet. Helaas zijn er geen goede alternatieven ‘s morgens. Evers was toch het leukst wanneer je in de auto zit op weg naar je werk.

 4. Mike

  Denk een erg leuk team

 5. LD

  Leuk team, jammer van die gladde glibber van een presentator…

 6. ruben

  Hannelore als side kick? Ehhhh geen humor!… Ehhh nieuwslezer…thats it…daar is Henk al voor. Moest er een vrouw bij? Ahh. verklaart t.

 7. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Knap dat ze die Hannelore Zwitserloodzwaar op de foto hebben weten te krijgen.

 8. Radio fanaat

  Dan exit 538. Had gehoopt op oude sidekicks team

 9. Dooie Hannie

  Frank Dane is een homo en lachende sidekicks zijn een irritant brevet van onvermogen.

  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha wat leuk.

 10. Fox Mulder

  Volgens mij is er één persoon op de foto die behoorlijk geshopt is.

 11. vivo

  lekker lachen bij dane iedere morgen

 12. zorro

  nee he

 13. Jordao

  Totale leeghoofd die zonnebank Dane. Komt geen fatsoenlijk woord uit. Altijd gelul in de ruimte. Evers gaan ze echt missen, tenminste ik wel.

 14. zorro

  Homo stellen die kinderen krijgen moet verboden worden.

 15. Ray Lijngaard

  Jelmer! dat is een topper, die moet zijn eigen show!

 16. Bhuf

  Top, kabouter! Groet, Jan

 17. s

  Jullie zijn vergeten te vermelden dat Frank de broer van Robert Jensen is!

 18. Joep

  Erg leuk team. 50% minder luisteraars.

 19. yoshi

  leuk team! beter al die vervelende Coen en Sander … het gaaf hem alleen niet worden

 20. Mink Vaillant

  Die lachsalvo’s zijn om te kotsen. Hannelore Zwitserlood verdient als enige beter. Supervrouw.

 21. Jordao

  Ik begrijp totaal niet waarom die Zwitserlood daar nu bij zit. Die is nog steeds hartstikke preuts tussen al die malloten die nogal met ranzige woorden smijten. Evers kon altijd nog die side kick temperen, maar dat zie ik die Dane niet doen. Sterker nog die gaat nog effe olie op het vuur gooien. Wordt een totaal nietszeggende programma zonder Evers.

 22. Jordao

  @5 , dat wist ik allang. Die Dane is gewoon zijn nick name omdat ie anders opgezadeld zit met die naam van die andere engerd, zijn broer. Maar maakt niet uit zijn allebei leeghoofden en ranzige zeer gladde types.

 23. Lies

  Wat ga ik Evers missen. En Niels, Rick, Henk en producer Jeroen.

 24. Wo!iter

  Een liedjesprogramma, gepresenteerd door 4 mannen en een vrouw. Wat moet ik me daarbij voorstellen? Talkradio met nu en dan een stukje muziek? Radio 1 draait nog meer muziek.

 25. Wo!iter

  Genoten van Jensen.

 26. s

  @ Jardao , maar normaal staat het op elk artikel bij mediacourant erbij haha

 27. west

  @ WOLTER…. VERONICA DOET HET WEER RTL heeft het nakijken , ze vallen bijna uit de top 10

  OH WAT ZIJN WE BLIJ IK..MIJ..EN MEZELF !!!

 28. west

  UIT SCHAAMTE VOOR RTL LATEN ZE DE KIJKCIJFERS NOG EVEN NIET ZIEN

 29. Wo!iter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 30. west

  dIE KOMEN PAS OM 13.00 DIGITALE TIJD RTL MOET EERST HOGER INGESCHAALD WORDEN OP LAST VAN RTL ZELF

 31. Dooie Hannie

  Dat wordt weer lachen man. Lachen, lachen en nog eens lachen. En dan wordt er gelachen. LOL (not).in de microfoon

 32. Jamai

  Iedereen die Evers Staat Op moet opvolgen krijgt het moeilijk. Al zet je er de op-1-na-populairste dj neem (Ekdom) dan nog heeft dat invloed op de luistercijfers. Niet doorgaan met Rick en Niels (naar Veronica met Genee) is een goede zet omdat je anders veel te veel vergelijking met Evers krijgt. Dit is gewoon een hele nieuwe show met een heel nieuw team. Ik geef het een kans. Zeker als ze m’n nieuwe plaat ‘s draaien.

 33. Bart

  @Jamai Het is ook niet de bedoeling dat alle luisteraars blijven hangen. Edwin Evers trok heel oude lusiteraars naar 538. Dat is niet de doelgroep van de zender. Het sinds bedoeling dat die oude lusiteraars verhuizen naar Radio 10 en Veronica. 538 gaat zich weer meer richten op jongeren.

 34. Wo!iter

  De andere Evers sidekicks komen bij Wilfred Genee in Veronica Inside radio. En dat is nog beter.

 35. Jamai

  @Bart: klopt, maar Evers was qua luistercijfers wel de absolute nummer 1. Dat het team van Dane nu afgefikt wordt met opmerkingen als ‘50% minder luisteraars’ vind ik niet helemaal fair; dat was iedere nieuwe dj en ieder nieuw team overkomen.

 36. foetsie

  nee Jamai, dat was niet iedere nieuwe dj overkomen.
  Dane is geen nieuwe dj op 538 of op de plek van Evers en daardoor weten velen dat hij niet uitblinkt wat ‘persoonlijkheid’ betreft en zijn net niet schelle, gereformeerde. samengeknepen stem, maakt het er niet veel beter op en dan druk ik me nog zacht uit. Die gast geeft geen smoel aan de show op wat ruggegraatloos,slap geouwehoer na en daar is al genoeg van vanaf 16 uur ‘s middags.

 37. Bart

  @Jamai Nergens voor nodig om Frank te gaan afzeiken inderdaad. Helemaal als het niet inhoudelijk is. Dat zie vaak als er iets nieuws komt en er iets ouds verdwijnt. Daar kunnen veel mensen niet tegen. Het is een goed en fris team wat er staat.

 38. Jamai

  @foetsie en @Bart: we gaan het zien maar ik denk dat de luistercijfers gewoon minder zullen zijn. Nogmaals: ik denk dat dat bij elke dj zou zijn gebeurd. Of heb jij een alternatief (Foetsie) bij wie dat niet zo zou zijn? Ruud de Wild misschien?

 39. ano@niem.nl

  Met dit team wordt het niks. Hannelore is een kansloze toevoeging en Dane vind ik geen aimabele man.

 40. Heerlijk Ochtendje

  Dat wordt een prima opvolger van Edwin Evers.
  Frank Dane is top en zijn sidekicks zijn denk ik beter dan wat er nu zit.
  Hopelijk gaat Wilfred Genee die twee op Radio Veronica iets corrigeren. Zeker die rechtse (op tv), want die heeft een iet wat bekrompen Boer Zoekt Vrouw geest, en dat is eng!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.