Evers Staat Op bedenkt tv-idee: De Gunfactor

De mannen van Evers Staat Op kwamen vanochtend spontaan op een nieuw tv-idee: De Gunfactor, waarbij mensen op basis van hun gunfactor een geldprijs winnen. Dat was vanochtend te horen op Radio 538. Een tv-programma bedenken kan iedereen en ook de mannen van Evers waagden zich er zomaar aan. “Dat is ook leuk voor een tv-programma: De Gunfactor“, zei Niels van Baarlen, die daarmee de voice-over in Edwin Evers naar boven haalde: “Dames en heren: welkom bij De Gunfactor.”

Het wordt een sensatie-achtige show. Leo van der Goot: “Ja, dat is wel leuk. Als je gewoon een geldbedrag hebt en één van de twee krijgt het uiteindelijk op basis van: wie vind je nou het leukst.”

Rick Romijn: “We kunnen het hier proberen. Stel Edwin, je hebt een geldbedrag: 1000 euro. En je moet het verdelen tussen Jelte, Niels en mij. Wie gun jij het? Je mag niet splitten.”

Leo van der Goot: “Ik heb thuis een konijn, dat heeft het heel koud.”

Edwin Evers: “Ja, ik moet argumenten hebben, hè, dat is het programma.”

Niels van Baarlen: “Ik heb geen werk meer vanaf 1 januari!

Edwin Evers: “En jij?

Rick Romijn: “M’n vrouw.”

Edwin Evers: “Ik denk dat Rick het het hardste nodig heeft. Ha ha ha.”

Overigens heeft er al een soortgelijk programma gelopen. In 2014 had SBS 6 in het achtuurslot de Sandra Schuurhof-show Geld Maakt Gelukkig staan. Hierin ontving ze dagelijks drie Nederlanders die in acute geldnood zitten. Het studiopubliek mocht elke aflevering 10.000 euro verdelen over de drie kandidaten.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen