Radio 10 onthult nieuwe schema: ‘Staat als een huis’

Geplaatst op Tue 14 Aug 2018 om 10:46

Gerard Ekdom komt eraan en dat betekent dat de programmering van Radio 10 volledig op de schop gaat. Het was al bekend dat de huidige ochtendspits-dj Lex Gaarthuis voor zijn komst moet wijken naar de avond, maar nu heeft de zender zijn volledige nieuwe schema onthuld. “De programmering van Radio 10 staat nu als een huis. We hebben een sterk en gevarieerd team waar we luisteraars nog beter mee kunnen entertainen“, zegt zenderbaas Roland Snoeijer.

De programma’s Ekdom in de Morgen (van 6 tot 10 uur) en Somertijd (van 16 tot 19 uur) vormen de basis van de nieuwe programmering. Tussen de ochtendspitsshow en de middagspitsshow in zijn Jeroen Nieuwenhuize (van 10 tot 13 uur) en Edwin Diergaarde (van 13 tot 16 uur) te horen.

Na Somertijd volgt het programma van Edwin Ouwehand (van 19 tot 21 uur), en pas dáárna begint de nieuwe radioshow Laat Met Lex van Lex Gaarthuis (van 21 tot 24 uur).

Robert Feller verhuist naar het weekend en presenteert iedere zaterdag en zondag een nieuw programma tussen 10.00 en 13.00 uur.

Het uitzendschema per maandag 3 september:

Foto: Radio 10
36 Reacties op “Radio 10 onthult nieuwe schema: ‘Staat als een huis’”


 1. Alex

  Gaat Jeroen Nieuwenhuize net als op Veronica zijn show weer voice tracken?

  In dat geval is het zeker geen toegevoegde waarde.

 2. Mink Vaillant

  Rob van Someren blijft niet om aan te horen.

 3. Jan

  Lex kan beter verder solliciteren. Dit is eigenlijk toledoki en bedankt.

 4. Otto Groeneveld

  Hahahaha het is een belabberd 13 in een dozijn zendertje geworden. Nee,nee en nog een keer nee, het staat niet als een huis. Slechte programmamakers ook hier 13 in een dozijn. Jeroen zou bij een locale omroep nog niet binnen komen wat is die gozer slecht. Gerard Echtdom uit de tijd met zijn slappe gelul en maar lullen hij hoort zichzelf zo graag. Van someren met zijn Amsterdamse programma waar niemand buiten Amsterdam op zit te wachten.
  Kortom gewoon een klote zender geworden, goed gedaan Johny Harige Brievenbus.

 5. Simpele radio voor onnadenkenden

  Wat een opgeblazen stukje van deze simpele radiozender.

  Een paar vmbo presentatoren die de boel met simpelheid en niemendalletjes aan elkaar proberen te praten. Grotendeels maken de presentatoren gebruik van het voorlezen van de .bielen stukjes uit de krant. Het is een bedroevende zender met presentatoren die alleen maar stompzinnige zinnetjes uitkramen.

  Gelukkig is er radio 1 en 2 om naar normale presentatoren te luisteren met kwaliteit.

 6. Me

  Allemaal niet echt geweldige dj’s. Middelmatigheid is troef bij Talpa op alle fronten.

 7. NPO=ECHTE RADIO

  Tja , ik zal zeker niet luisteren.
  Ekdom met zijn herhalingen. Steeds dezelfde grapjes.
  Rob is de enige die te pruimen is. Moet maar snel naar Radio 2.
  De rest niemanddalletjes . Categorie B d’j,s die moeten draaien wat John voorschrijft.
  Gelukkig is er Radio 2 + Radio 5.
  Een verademing !!!!

 8. Tom

  Wat gebeurt er tussen 00.00 en 06.00?

 9. Gerard Ek(streem)dom

  We hebben er zin in….!! Heerlijk om 30 debiele taalgrapjes per minuut te maken en elk gesprek af te sluiten met “Baai Baaaaai mannnn”.

 10. Raymond

  Liever niet dit.
  Blijft Radio 2.

 11. fred emmer

  tja staat als een huis dat moeten we eerst nog zien het gaat om goeie muziek te draaien zoals radio twee dat doet en ekdom valt vaak in herhaling met zijn woordgrapjes zoals niet likken en die lucht baai baai man hij mag zichzelf graag horen opzich heeft hij wel een goede muziek smaak maar moet maar zien wat hij mag draaien van de mol.

 12. You

  Tom
  Tue 14 Aug 2018 om 11:39
  tussen 00.00 en 06.00 = John’s playlist non stoo

 13. You

  fred emmer
  Tue 14 Aug 2018 om 12:14
  Als een KAARTENHUIS

 14. John van Daalen

  Radio 10 is sinds het Talpa shit is geworden enor achteruit gegaan. Het is geen leuke zender meer, bestaat uit enorme Popie Jopie figuren met marginale kennis van muziek.

 15. Wouter K

  Nieuwehuize hahahahahaha

 16. L.

  En geen één vrouw. Totaaaal geen diverse programmering. Zonde!

 17. ox

  En ook geen gekleurde transgender,jammer!

 18. Dirk

  Al die Sjon de mol zenders zijn niet om aan te horen . leve het internet waar keuze is uit duizenden zenders

 19. B.Bakkema

  Ik moet eerlijk zeggen dat sinds De Mol eigenaar is, dat de zenders waar hij eigenaar van is, heel erg hard zijn achteruit gegaan. Er zaten best leuke radiomakers tussen maar die zijn allemaal vervangen door types als Jeroen Nieuwehuize, ja sorry hoor maar dat deze man bij de radio kan werken is een vraagteken. Nog zo figuur, Gerard Ekdom een compleet foute man. Ik kan buiten Robert Feller geen leuke radiomaker bij Radio 10 opnoemen. Je merkt het ook aan Rene Verkerk, draaide vroeger leuke muziek als je nu naar hem luistert is het bijna alleen maar bagger wat ik hoor. Zonde hoor het was een leuke zender maar nu zeker niet meer. Geef mij maar ‘Grun FM’ helaas alleen in Groningen maar veruit de beste zender op dit moment.

 20. P Pap

  Alleen nu nog de muziek,altijd dezelfde liedjes terwijl er nog duizenden andere hits zijn.dus kortom de bezem erdoor.

 21. Wauter

  Ik had van Nieuwenhuizen naar het weekend verbannen en René Verkerk naar doordeweeks. Wel goed dat Robert Feller iig nog op de radio blijft.

 22. Radio fanaat

  Radio 10 heeft slechte fm dekking. Van vele artiesen die honderden platen heeft gemaakt draait radio 10 telkens dezelfde nummers. Bv queen… altijd weer i want to break free. Blijf wel bij radio 2 en soms 538

 23. Erik

  Ik luister voortaan wel naar Radio Zoute Haring.

 24. Mr Mulder

  Ik zie veel middelmatige DJ’s in de lijst staan die oldschool radio maken. Ze gaan dit zo nooi winnen van Radio 2. Jammer dat straks de late avond van Radio 10 gevuld wordt met slap ge oh. Vond de non-stop muziek altijd juist wel lekker.

 25. Jos

  Bij Veronica is het nog beperkter die playlist.
  Daar moet echt de bezem door heen.

 26. Amateurs

  Als je zo de reacties leest van de staats radio adapten, dan doen ze het in hun broek van angst met hun “stoere teksten”, haha

 27. Admiraal de Ruijter

  Zelfs NPO 3fm is beter

 28. Bart

  Radio 10 is een leuk zender

  @ de Ruijter Nee 3FM is niet beter. Wel ooit geweest.

 29. Charles

  Die Ekdom gaat dus de hele vier uur afgezaagde woordgrapjes doen tussen de afgezaagde gouwe ouwen.
  Leuk

 30. Coeus

  Steadyjock Feller degradeert dus naar het weekend. Buiten de paar ‘sterren’ zijn ze toch allemaal radartjes in de machine, die zich moeten schikken naar het management.

 31. jaap knasterhuis

  nu gaat het gebeuren tis nu of nooit bij radio 10 want gerard ekdom is binnen dus programering op de schop en luistercijfers schieten omhoog maar wel de zelfde nummers draaien succes verzekerd.

 32. Lies

  Radio2 gaat glorieus winnen.

 33. B-noniem

  Gerard Ekdom is alleen leuk voor simpele zielen die het briljant vinden dat hij al jaren constant dezelfde woordgrappen maakt.

 34. IP Reclame

  32,7 pop of een envelop.

  Elke werkdag op Radio 11 Silver!

 35. Fred

  Nu maar zien of Edwin evers naar radio 10 gaat. Zelf luister ik naar gold fm, deze is via het internet te horen.

 36. Flip de Beer

  M op de radio!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.