Jeroen Latijnhouwers vaste nieuwslezer Giel Beelen

Jeroen Latijnhouwers wordt de vaste nieuwslezer van de Veronica Ochtendshow met Giel Beelen. Hij gaat maandag van start. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Beelen begon in oktober met zijn programma op Radio Veronica en sindsdien is Latijnhouwers al veelvuldig te horen geweest, maar nu gaat hij echt onderdeel uitmaken van het team. En daar is Beelen behoorlijk gelukkig mee, zegt hij in een persbericht. “Mijn side-chick Frederique en ik zijn heel blij met de komst van Jeroen.”

Beelen: “Hij is niet alleen een goede nieuwslezer, maar ook een fantastische toevoeging voor het team en de Veronica Ochtendshow. Naast echte muziek, nieuws, entertainment en het gesprek van de dag speelt humor namelijk ook een belangrijke rol in de show. Zijn warme stem zorgt voor autoriteit, maar hij is tegelijk altijd scherp en ad rem.

En Jeroen Latijnhouwers laat weten: “Ik ben heel blij, vooral voor Giel. Ik weet hoe geweldig hij het vindt om met mij te mogen werken. Zijn droom komt uit ;-) En oh, ja ik heb er zelf ook enorm veel zin in!

De Veronica Ochtendshow met Giel is iedere werkdag van 06.00 tot 09.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen