Jeroen Latijnhouwers vaste nieuwslezer Giel Beelen

Geplaatst op do 30 aug 2018 om 14:00

Jeroen Latijnhouwers wordt de vaste nieuwslezer van de Veronica Ochtendshow met Giel Beelen. Hij gaat maandag van start. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Beelen begon in oktober met zijn programma op Radio Veronica en sindsdien is Latijnhouwers al veelvuldig te horen geweest, maar nu gaat hij echt onderdeel uitmaken van het team. En daar is Beelen behoorlijk gelukkig mee, zegt hij in een persbericht. “Mijn side-chick Frederique en ik zijn heel blij met de komst van Jeroen.”

Beelen: “Hij is niet alleen een goede nieuwslezer, maar ook een fantastische toevoeging voor het team en de Veronica Ochtendshow. Naast echte muziek, nieuws, entertainment en het gesprek van de dag speelt humor namelijk ook een belangrijke rol in de show. Zijn warme stem zorgt voor autoriteit, maar hij is tegelijk altijd scherp en ad rem.

En Jeroen Latijnhouwers laat weten: “Ik ben heel blij, vooral voor Giel. Ik weet hoe geweldig hij het vindt om met mij te mogen werken. Zijn droom komt uit ;-) En oh, ja ik heb er zelf ook enorm veel zin in!

De Veronica Ochtendshow met Giel is iedere werkdag van 06.00 tot 09.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Foto: Talpa Radio
9 Reacties op “Jeroen Latijnhouwers vaste nieuwslezer Giel Beelen”


 1. Groenig

  Blijft hij ook nog tv doen voor Max?

 2. arjan

  En weer is een VVDer in de fout gegaan en opgestapt.

 3. Norvo

  Je kunt Jeroen Latijnhouwers van veel betichten, maar… een ad rem gevoel voor humor?

 4. Parvenu

  Maar hij mocht dat toch niet van Max Slagter?
  Gaat het tv programma van Max van de buis?

 5. Nfj

  Laatste stuiptrekking van dit programma

 6. ano@niem.nl

  Het lijkt er op dat men nu Evers gaat nadoen. Er moet een vaste nieuwslezers-sidekick zijn. Eigenlijk kunnen we kort zijn. Als Henk er niet is bij Evers en iemand anders moet hem vervangen (geldt ook voor Latijnhouwers) dan is er geen bal aan.

 7. Fox Mulder

  Met Jeroen heeft Giel er weer één luisteraar bij.

 8. scott_0

  Kan je nog lager zinken?

 9. kingkorn

  mischien kan jeroen wat tips geven aan giel om zijn hondengebit te onderhouden

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.