Gerard Ekdom maakt onverwachtse start op Radio 10

Gerard Ekdom kon niet wachten om van start gegaan met zijn ochtendshow op Radio 10 en daarom is zijn nieuwe show Ekdom in de Morgen vanochtend al in première gegaan op de radiozender van John de Mol. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Ekdom is een week eerder te horen dan gepland. “De dj liet tijdens zijn vakantie al een aantal keer weten niet te kunnen wachten tot de start van zijn nieuwe programma op Radio 10 en hij besloot dan ook niet meer te wachten tot 3 september.”

Gerard Ekdom, dj Radio 10, vertelt: “Ik kijk al zo lang uit naar de start van ‘Ekdom in de Morgen’ en heb daarom gevraagd of ik niet al een weekje eerder mocht beginnen. Er ligt ook altijd zo’n druk op een eerste uitzending. Nu wist niemand het, dus konden we in alle rust beginnen.

Vandaag start ook de marketingcampagne van Ekdom in de Morgen. “In de tv-commercial zien we een jonge Gerard Ekdom voor zijn ouderlijk huis met een meisje dat overduidelijk verliefd op hem is. Gerard neemt haar mee naar zijn kamer, waar blijkt dat hij meer interesse heeft in muziek en het er altijd al in zat dat hij ooit te horen zou zijn op Radio 10. De campagne wordt ook online, outdoor en in print doorvertaald.”

Ekdom startte de uitzending met het liedje Now I’m Here van Queen. Vanaf vandaag is Ekdom in de Morgen iedere werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen op Radio 10.

Foto: Radio 10

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen