538-dj Barend van Deelen stemt niet op Geert Wilders

Radio 538-dj Barend van Deelen stemt niet op de PVV van Geert Wilders, ondanks dat hem wordt verweten erg rechtse wereldbeelden te hebben. Dat heeft hij gezegd in zijn radioshow. Van Deelen was aanvankelijk opvallend mild over de Amerikaanse president Donald Trump. “Je kunt heel weinig meer zeggen. Ik heb de hele wereld over me heen gehad op de dag dat Trump begon. Toen heb ik getwitterd dat ik voor de wereld hoop dat Donald Trump het fantastisch gaat doen.

Een prima tweet, vindt Van Deelen. “Dat lijkt me heel normaal, want het was ook zijn eerste dag als president, dus je weet nog niet wat hij gaat doen. Ik heb daar tot op de dag van vandaag last van.”

Waar heeft hij dan last van? “In mijn Twitter-lijn heb ik allemaal sektarische gasten die zeggen dat ik een gek ben en niet goed bij mijn hoofd. Ik vond het helemaal geen gekke opmerking.”

Ondanks zijn milde toon richting Trump, is hij geen fan van ‘onze’ controversiële politicus Geert Wilders. “Geert Wilders heb ik nooit op gestemd. Zeker te weten niet.”

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen