Rob Janssen wil 3FM-ochtendshow Domien overnemen

Rob Janssen zou graag het belangrijkste tijdslot van radiozender NPO 3FM in handen krijgen: de ochtendshow. Dat laat hij blijken in een gesprek met dagblad Metro. 3FM verliest zijn boegbeeld Domien Verschuuren aan Qmusic en dus moet de zender op zoek naar een nieuw gezicht in de ochtendspits. Volgens radiosite RadioFreak.nl is Janssen één van de gegadigden, naast Sander Hoogendoorn. En zelf heeft hij er ook wel oren naar. “Ik droom wel van een eigen ochtendshow.

Momenteel is Janssen niet alleen te horen op 3FM, maar ook te zien op televisie bij SBS 6, waar hij de dagelijkse vooravondquiz Lucky 13 aan elkaar praat. Als hij moet kiezen tussen radio en tv? “Ik doe het allemaal naast elkaar, zou ook geen keuze nu willen maken.

De SBS 6-show is iets heel nieuws voor hem. Dat merkt hij nog na elke uitzending. “De adrenaline stroomt nog door me heen, echt zo’n lekker gevoel.”

Inmiddels wordt hij zelfs herkend op straat. “Jij bent van de televisie, zeggen ze dan“, aldus de presentator, die dus eigenlijk vooral actief is als dj. “Maar om dat dan helemaal te gaan uitleggen, is ook weer zoiets.

Radio-dj Rick van Velthuysen reageert als volgt op dit nieuws: “Los van ’t feit of de beide karakters met elkaar matchen, maar waarom geen ochtendshow met de ervaren Michiel Veenstra en Rob Janssen? Heb geen zak te vertellen over 3FM (en da’s misschien maar goed ook), maar dat zou mijn eerste programmatische zet zijn.

Veenstra: “Ik vind Rob Janssen echt zo’n eikel joh.

Foto: SBS, Wessel de Groot

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen