Barry Paf na twintig jaar Radio 538 verder bij 100% NL

Het geschuif gaat door in radioland. Radiozender 100% NL, dat als negende zender van Nederland tegenwoordig groter is dan NPO 3FM, trekt Barry Paf aan voor de middagspits. Dat heeft het station bekendgemaakt. Paf gaat het in de middagspits opnemen tegen onder meer Ruud de Wild op NPO Radio 2 en Coen & Sander op Radio 538. “Na twee jaar maak ik een officiële comeback op landelijke radio!“, zegt de dj, die in 2016 na twintig jaar vertrok bij de commercieel marktleider 538.

Hij heeft zin in zijn nieuwe uitdaging bij 100% NL. “Ik sta te trappelen om weer een dagelijks radioprogramma te maken. Een droom komt uit met het presenteren van de middagshow. Na mijn invalmoment eerder dit jaar bij 100% NL kreeg ik zoveel leuke en overweldigende reacties terug, dat ik vol vertrouwen en enthousiasme dit nieuwe avontuur in duik.

Paf voelt zich er helemaal thuis. “Bij 100% NL zit een enthousiaste club mensen met veel liefde voor radio, dat ik het spitsuur in de middag voor mijn rekening mag nemen en luisteraars de beste muziek van Nederland mag laten horen, geeft mij enorm veel energie. Eindelijk terug naar mijn grote liefde; de radio!

Zenderbaas a.i. Martijn Zuurveen is er blij mee. “Barry Paf is een groot DJ. Met zijn jarenlange ervaring is hij een gevestigde naam in het radiolandschap. We zijn dan ook enorm blij dat Barry straks onderdeel uitmaakt van 100% NL op een belangrijke plek in de programmering. Met het enthousiasme en de enorme energie die de DJ met zich meebrengt zie ik veel potentie voor het station.

Bij 100% NL hoor je de beste muziek van Nederland. Artiesten als Guus Meeuwis, BLØF en Ilse de Lange dicht bij de luisteraar brengen staat hoog in ons vaandel. Barry gaat op een heel enthousiaste en natuurlijke manier de interactie aan met de luisteraars en betrekt hier verschillende platformen bij. Ook in de app, op de YouTube en social media kanalen van 100% NL is Barry straks niet te missen.

Nu doet Lars Boele nog de ochtendspits en Koen Hansen de middagspits op 100% NL. “Wanneer Barry Paf precies start en hoe de rest van de programmering eruit komt te zien wordt op een later moment bekend gemaakt. Tot de komst van Barry Paf wordt de reguliere programmering aangehouden.”

Foto: 100% NL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen