‘Radio-dj’s van nu zijn saai, waar is Robert Jensen?’

Story-baas Guido den Aantrekker is het eens met de kritiek van prominenten als Erik de Zwart en Marianne Zwagerman dat de huidige generatie radio-dj’s wel heel erg saai is. Dat laat hij weten in een vraaggesprek met Spreekbuis. Het is één saaie pot nat, vindt Den Aantrekker. “De programma’s van de huidige generatie radio-dj’s vind ik onderling nogal uitwisselbaar. Hoor jij (…) serieus verschil tussen 538 en Qmusic, behalve dat ze bij Edwin Evers harder lachen om elkaars grappen?

Den Aantrekker valt bijna in slaap als hij de radio aanzet. “Het mag van mij wel iets spraakmakender. En dan heb ik het niet over die puberale fratsen van Giel Beelen. Ik mis Robert Jensen, bijvoorbeeld.”

Met Robert Jensen in de ether gebeurde er tenminste nog wat, zegt de Story-baas. “Soms grof en ordinair, maar er gebeurde iets. Hij was niet bang om het randje op te zoeken.”

Zijn Story besteedt weinig aandacht aan de huidige generatie radio-dj’s. “Doorgaans zijn het nerds die het liefst in muffe kamertjes wat aan het klooien zijn.”

Het Spreekbuis-interview met Guido den Aantrekker kunt u hier lezen.

Foto: Story-rechtenvrij, Roland Gaedtgens

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen