‘Radio-dj’s van nu zijn saai, waar is Robert Jensen?’

Geplaatst op Tue 22 May 2018 om 9:00

Story-baas Guido den Aantrekker is het eens met de kritiek van prominenten als Erik de Zwart en Marianne Zwagerman dat de huidige generatie radio-dj’s wel heel erg saai is. Dat laat hij weten in een vraaggesprek met Spreekbuis. Het is één saaie pot nat, vindt Den Aantrekker. “De programma’s van de huidige generatie radio-dj’s vind ik onderling nogal uitwisselbaar. Hoor jij (…) serieus verschil tussen 538 en Qmusic, behalve dat ze bij Edwin Evers harder lachen om elkaars grappen?

Den Aantrekker valt bijna in slaap als hij de radio aanzet. “Het mag van mij wel iets spraakmakender. En dan heb ik het niet over die puberale fratsen van Giel Beelen. Ik mis Robert Jensen, bijvoorbeeld.”

Met Robert Jensen in de ether gebeurde er tenminste nog wat, zegt de Story-baas. “Soms grof en ordinair, maar er gebeurde iets. Hij was niet bang om het randje op te zoeken.”

Zijn Story besteedt weinig aandacht aan de huidige generatie radio-dj’s. “Doorgaans zijn het nerds die het liefst in muffe kamertjes wat aan het klooien zijn.”

Het Spreekbuis-interview met Guido den Aantrekker kunt u hier lezen.

Foto: Story-rechtenvrij, Roland Gaedtgens
19 Reacties op “‘Radio-dj’s van nu zijn saai, waar is Robert Jensen?’”


 1. Sjaak

  Volledig mee eens. Luisterde gistermiddag heel even naar Q. Wat zegt de DJ? En “dan nu de DJ die ik gisteren live heb gezien”
  Kansloos.

 2. Michel

  Deze mensen leven toch niet onder een steen of zo? Alles en iedereen is mega politiek correct en wee degene die het niet is! Een Robert Jensen zou kapot worden gemaakt door de schrijvende media. Puriteinser dan het tegenwoordig is, is het sinds 1900 niet meer geweest.

 3. Elvis

  Lui worden veel groter gemaakt dan ze zijn.

 4. Henk

  Lachen mag niet meer, humor is ouderwets. Alleen wijzen, negatief zijn en zeuren is in de mode. In de jaren 60 en 70 konden mensen nog lachen. Daarna kwamen de donkere jaren 80 met crisis en bezuinigingen. Daarna is het niet meer goed gekomen.

 5. Daphne Deckers

  Wat is ie toch lief he. Die trekker.

 6. Marjolijn

  Eens. Luisterde gisteren rond 14 uur even naar Radio 10, Feller ofzo. Dat was een partij saai. Triest spelletje met verzoekje. Kan toch niet. Ook qua stem veel van hetzelfde. Zo saai, en nietszeggend. Jammer. Er springt niemand echt uit.

 7. Me

  Luister eens naar Radio 2 . Afwisselende muziek en de DJ’s lu*llen niet zoveel.
  Zeker als Echtdom weg is wordt Radio 2 nog leuker.
  De tijden van de shock dj’s is gelukkig voorbij.
  Radio 3 en 538 zijn de weg kwijt. Jongeren luisteren geen Radio meer.
  Veronica is een slap aftreksel van het oude Veronica en zal nooit meer worden
  zoals het vroeger was
  Q en Radio 10 zijn 13 in een dozijn radio.

 8. Flauw

  Guido den Aftrekker

 9. Lucas D.

  Guido – de gigantische rioolrat – heeft volkomen gelijk.

 10. Joost

  Ruud de Wild!

 11. Mike

  Zoals Joost zegt: Ruud de Wild!

  Iemand die z’n talent gebruikt en om daarna z’n mond te snoeren en te ontslaan om een saai duo aan te nemen op z’n plaats in de programmering van de zender voor de zogenaamde jongeren die liever de mp3s op de telefoon luisteren of streamen via Spotify.

  Jammer….

 12. Zijlstra

  We hebben al dik 25 jaar te maken met de slechtste generatie radiomakers ooit. Bar en boos en ik kan het weten want ik was erbij

 13. Dirk

  Luister eens naar sublime helemaal geen slap geleuter , of op internet waar duizenden goeie zenders te vinden zijn.

 14. johan d

  niets van aantrekken joh

 15. RaymondVL

  Toch ben ik stiekem heel blij met Radio 10. Net even een iets andere playlist dan bij andere stations.

 16. dynamische dennis

  Deze meneer heeft gelijk

  In de 90s en 00’s zat je soms op het puntje van je autostoel. Nu is het slaapverwekkende eenheidsworst.

 17. Jeroen

  Gewoon Radio 2 luisteren. De marktleider!

  http://radio.nl/816063/luistercijfers-maart-april-2018-radio-2-marktleider

 18. Bart

  Radio 2, Radio 10, Radio M, StuBru, Radio 2 België Zomaar een paar best hele leuke radiostations waar je niet de hele dag door de zelfde platen hoort.

 19. Michel

  Persoonlijk vind ik Evers en Rob van Someren beiden echt briljant en zet de radio er speciaal voor aan. De rest is inderdaad eenheidsworst. Ruud de Wild is hierop inderdaad een uitzondering, maar ik vind hem echt gewoon niet leuk en stuitend arrogant.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.