Jan Roos weleens op pad met homo: ‘Gerard Joling’

Geplaatst op Tue 03 Apr 2018 om 8:33

Jan Roos, voormalig verslaggever van Omroep PowNed en mislukt politicus, vindt zijn homovijandige imago onbegrijpelijk. Sterker nog: hij gaat wel eens met een homo op stap, namelijk Gerard Joling. Dat zegt hij in gesprek met De Gaykrant. Roos vindt er helemaal niets raars aan om met een homo op stap te gaan. “Ja, natuurlijk. Met Gerard Joling bijvoorbeeld. Die komt weleens bij mij in het dorp. Dan drinken we een biertje samen. Dat zijn de leukste avonden“, zo laat hij weten.

De columnist woont tegenwoordig in Bergen. “Toen ik nog in Amsterdam woonde ging ik vaak naar de Reguliersdwarsstraat. Omdat het er zo gezellig was.

Wel vindt Roos dat je gewoon grappen over homo’s moet kunnen maken, zoals René van der Gijp dat bijvoorbeeld regelmatig doet. Er worden ook wel eens grappen over hemzelf gemaakt, aldus Roos. “Bijna altijd vind ik die grappen leuk, maar soms voel ik mij ook weleens beledigd.”

Dat is dan mijn eigen probleem. Dan hoef je niet gelijk de slachtofferkaart te trekken, hopend op een plaatsje aan tafel bij een of ander VARA-programma.”

Een groot interview met Roos en zijn standpunten over homoseksualiteit kunt u lezen op de site van de Gaykrant.

Foto: BNNVARA
10 Reacties op “Jan Roos weleens op pad met homo: ‘Gerard Joling’”


 1. Elvis

  Willen we iets weten van Roos, kan het me niet voorstellen…

 2. Pietje Pisnicht

  Ik wil niets van die autist weten. Wat een malloot is die vent zeg. Ga lekker bij de Telegraaf werken en gebakken lucht verkopen.

 3. Kees Tulp

  Hp toch op, grapjas! Als er één iemand is die zich steevast meteen beledigd voelt en daar vervolgens drie jaar lang niet over uitgejankt raakt, dan is het Roos wel. Het ligt daarbij ook altijd aan anderen. Totaal geen zelfreflectie en zelfkennis heeft deze man.

 4. qt10

  jan heeft helemaal gelijk,
  weet je wie erg zijn ???? ZEIKnichten

  en iedereen weet dat jan NIKS tegen homo”s heeft,
  als ze m maar van z”n kont afblijven,

 5. Piet Keizer

  JR is een persoon die net zo achterbaks is als de VVD en D66 leden. In je gezicht lachen maar als je je omdraait er een mes inzetten.

 6. Koos

  Homoseksuele zijn obsessief bezig met seks. De gemiddelde homo heeft als ie vijftig is meer dan 200 verschillende sekspartners gehad. Dat is vrij normaal binnen die kringen.

 7. jan

  Aldus Koos de Broodpoot

 8. Herman

  Jan Roos is een niet-hetero!

 9. Tim

  …. betast worden door een homoseksuele Marokkaan. Dat is pas lekker lachen Jan Roos! Gerard Joling ziet er namelijk niet uit met al die botox-shit.

 10. arjan

  Soort zoekt soort.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.