PowNews vindt RTL Late Night niet vernieuwend

Het PowNews verbaast zich niet echt over de lage kijkcijfers van RTL Late Night. Het programma van Humberto Tan is namelijk niet vernieuwend genoeg. Dat laat de nieuwsrubriek weten op zijn nieuwspagina. Het is over en uit met Tan, denkt PowNews. “Het recept Humberto Tan bij RTL Late Night lijkt uitgewerkt. De kijkcijfers zijn al maanden beneden peil, er zitten vrijwel altijd dezelfde mensen en vernieuwend is het ook al niet“, meldt de redactie van het PowNed-programma op zijn website.

Zelf vergelijkt Tan zijn strijd tegen de dalende kijkcijfers met een kickboksgevecht van Rico Verhoeven. De RTL 4-ster: “Na die eerste ronde, toen hij flink wat klappen kreeg, dacht hij echt niet: weet je wat? Ik stap de ring maar uit. Nee, hij ging door. Tot en met de vijfde ronde.

PowNews is niet onder de indruk van die uitleg. “Een vergelijking die kant noch wal slaat. Met Rico dreigde het maximaal een minuut de verkeerde kant op te gaan. Met Humberto Tan al maanden.”

Het is overigens wel de vraag of het PowNews nou echt in de positie is om een ander programma niet vernieuwend te noemen. Na iedere scheet van een progressieve politicus snelt de omroep zich steevast naar een kansloze arbeiderswijk om daar een stuk of zes reacties te verzamelen van ‘gewone Nederlanders’ die het allemaal oneens zijn met de politicus in kwestie. Dat recept is inmiddels ook wel een beetje uitgewerkt.

Foto: RTL

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen