Radio 10-dj Lex Gaarthuis beledigd door Maik de Boer

Radio 10-dj Lex Gaarthuis is overspoeld met reacties nadat Shownieuws-ster Maik de Boer hem in het SBS 6-programma Lek Gaarhuis noemde. Dat heeft de Talpa Radio-stem gezegd in zijn programma Goeiemorgen Lex. Gaarthuis was al aan het slapen toen het gebeurde. “Het was maandag Blue Monday en voor mij helemaal. Toen ik ’s avonds lag te slapen ging het weer mis, want Shownieuws van SBS 6 was mee met onze Comedy Camper en zij hadden daar een leuk filmpje over gemaakt.”

Maik de Boer moest dat item aankondigen. “En hij kondigde mij aan als Lek Gaarhuis. Nou, op zich zou je zeggen: kan gebeuren, maar er zijn veel luistervrienden en -vriendinnen ontstemd over. Ik heb nog nooit zo veel berichtjes gehad.

De lezerspost was omvangrijk. “Ik lag te slapen, ik werd ’s ochtends wakker en dacht: wie is er overleden, wat is er aan de hand? Volgens die luistervrienden moeten we hem toch even bellen. Hij kan er niet zomaar mee weg komen. Wietze de Jager, onze radiocollega, stond erbij en keek ernaar.”

De Boer heeft zich verontschuldigd. De stylist zegt: “Ik stond vlak ervoor in de kou buiten en was tot op het bot ijskoud. Doe dan daarna nog maar even een live-uitzending. Ik zat er al niet helemaal lekker in. Ik was kapot, dat heb je wel eens. Het heeft wel gewerkt, want je hebt goede publiciteit gekregen.

Het item luistert u op Soundcloud.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen