Radio 10-dj Lex Gaarthuis beledigd door Maik de Boer

Geplaatst op wo 17 jan 2018 om 9:45

Radio 10-dj Lex Gaarthuis is overspoeld met reacties nadat Shownieuws-ster Maik de Boer hem in het SBS 6-programma Lek Gaarhuis noemde. Dat heeft de Talpa Radio-stem gezegd in zijn programma Goeiemorgen Lex. Gaarthuis was al aan het slapen toen het gebeurde. “Het was maandag Blue Monday en voor mij helemaal. Toen ik ’s avonds lag te slapen ging het weer mis, want Shownieuws van SBS 6 was mee met onze Comedy Camper en zij hadden daar een leuk filmpje over gemaakt.”

Maik de Boer moest dat item aankondigen. “En hij kondigde mij aan als Lek Gaarhuis. Nou, op zich zou je zeggen: kan gebeuren, maar er zijn veel luistervrienden en -vriendinnen ontstemd over. Ik heb nog nooit zo veel berichtjes gehad.

De lezerspost was omvangrijk. “Ik lag te slapen, ik werd ’s ochtends wakker en dacht: wie is er overleden, wat is er aan de hand? Volgens die luistervrienden moeten we hem toch even bellen. Hij kan er niet zomaar mee weg komen. Wietze de Jager, onze radiocollega, stond erbij en keek ernaar.”

De Boer heeft zich verontschuldigd. De stylist zegt: “Ik stond vlak ervoor in de kou buiten en was tot op het bot ijskoud. Doe dan daarna nog maar even een live-uitzending. Ik zat er al niet helemaal lekker in. Ik was kapot, dat heb je wel eens. Het heeft wel gewerkt, want je hebt goede publiciteit gekregen.

Het item luistert u op Soundcloud.

Foto: Talpa Radio
7 Reacties op “Radio 10-dj Lex Gaarthuis beledigd door Maik de Boer”


 1. De kromme neus

  Maik de Boer wtf die man is zo eng dat zelfs een hongerige leeuw er nog voorbij loopt.

 2. Vincent

  Hij lijkt op een alien die uit de chemo komt.

 3. Wauter

  Wat een nieuws zeg.

 4. Gtr

  Maik is zo 2003

 5. Coeus

  “Overspoeld met reacties…”

 6. Marry Hens

  Wie is Lex Graathuis? Ik had hier echt nooit van gehoord.

 7. Vaartje

  “Wietze de Jager, onze radiocollega, stond erbij en keek ernaar.”

  Lek Gaarhuis kan beter zijn ” goede collega” eens flink aanspreken. Dit is immers een behoorlijke naaiactie van Wietze.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.