Mattie Valk opeens in radio-uitzending Giel Beelen

Giel Beelen had vanochtend in zijn radioshow op Radio Veronica ineens zijn directe concurrent Mattie Valk van Qmusic aan de lijn. De Giel Mobiel was namelijk in zijn handen terechtgekomen. Dat was te horen op de FM. Beelen vond het leuk om Valk te spreken in zijn bekende radiorubriek. Ondertussen zat Valk aan de andere kant te werken in zijn eigen radiostudio. “Wat leuk je aan de lijn te hebben. Jij bent nu gewoon even al die hits aan het doorpompen of zo?“, vroeg hij aan Valk.

Valk gaf aan dat de muziek inderdaad op volle toeren aan het draaien was op Qmusic en er onder meer een plaat van Martin Garrix aan zat te komen. Beelen: “Ik heb nog een minuutje ongeveer, Giel.”

Vervolgens ging het vooral weer over Valks radioruzie met Wietze de Jager. Beelen: “Mattie, ik ben gewoon benieuwd hoe het met je gaat. Het is fijn je aan de lijn te hebben, het is een beetje gek dat het op de radio is nu. Ik heb gevraagd of je mee wilde doen met The Roast, maar ik snapte ook dat het met de actualiteit van het afgelopen jaar iets te vroeg vond. Maar hoe gaat het met je?

Valk: “Eigenlijk wel weer goed, in alle eerlijkheid. Het is geen geheim dat het een beetje een rumoerig jaar is geweest. Sowieso voor ons beiden, denk ik Giel, qua radio. Ik heb de draad weer opgepakt en en met Fien en Igmar aan het knallen elke ochtend. Ik zit weer lekker in mijn vel en heb er weer zin in.”

Beelen: “Dat vind ik fijn om te horen uit een soort liefde voor radio.”

Valk: “Ik ben nu alsnog op een andere zender te horen. Ha ha.”

Beelen: “Omdat ik hier nu in de Talpa-groep rondloop waardoor ik ook Wietze al een keer ontmoet heb, probeer ik jullie alle twee een beetje aan elkaar te koppelen. Ik merk dat Wietze nog een beetje de boot afhoudt. Stuur jij nog wel eens een berichtje naar hem?

Valk: “Ik heb er alles aan gedaan om weer eens aan tafel te komen, maar dat is voor hem op dit moment echt geen optie. Ik wil hem heel graag nog wat dingen zeggen en vertellen, maar daar is hij niet aan toe. Ik hoop nogmaals dat het in de komende periode wel gaat gebeuren.”

Beelen: “Hoe rijdt hij eigenlijk die Tesla?

Valk: “Giel, ik ga de uitzending in.”

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen