Danny Ghosen vindt Wilfred Genee beste uit het vak

NTR-presentator Danny Ghosen vindt RTL 7-ster Wilfred Genee de beste uit het vak. Dat vertelt de presentator dit weekend in Het Parool. Genee is al jaren succesvol met VI, maar excelleert in interviewprogramma’s. De talkshows van nu zijn betrekkelijk saai, maar met Wat Gaat Er Nu Door Je Heen liet Genee vorig jaar zien dat praat-tv ook spannend kan zijn. Ook Ghosen is gecharmeerd. “Hij combineert humor, soms heel flauwe humor, met scherp interviewen. Hij is jaloersmakend goed.

En wie vindt hij de slechtste uit het vak? “Al die ex-sporters en rappers die ook zo nodig televisie moeten maken.

Zelf begint Ghosen ook al een ervaren kracht te worden. Tegenwoordig maakt hij serieuze tv bij de NTR, maar veel mensen kennen hem nog van PowNed. “Ik werk nu veel beheerster, heb geleerd om rustiger te interviewen als de situatie daarom vraagt.

Bij de omroep heeft hij veel geleerd. “Dominique Weesie zei vaak: doe maar, dan was hij tenminste van mij af. En ik kwam altijd met iets terug wat goed was.

Net als veel anderen is Ghosen compleet op PowNed afgeknapt toen eerder dit jaar de dood van een 16-jarige Syrische vluchteling werd bespot. “Ja, en met mij heel veel oud-werknemers. Bizar dat iemand zoiets schrijft.

Zelf heeft Ghosen ook jarenlang in azc’s gewoond. “Voor mij was het extra pijnlijk.

Donderdag (30 november) begint zijn nieuwe programma Danny Demonstreert op NPO 3.

Het Parool-interview met Danny Ghosen kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen