Mattie Valk op Qmusic verder met Igmar Felicia

Mattie Valk gaat in de ochtend van Qmusic verder met Fien Vermeulen en Igmar Felicia. Samen vormen zij het nieuwe vaste team van de ochtendshow. Dat heeft de radiozender laten weten. Valk brak eerder dit jaar met Wietze de Jager, nadat hij achter zijn rug om solo een contract tekende bij Qmusic, terwijl ze samen aan het praten waren over een overstap naar Sky Radio. Nu is duidelijk wie De Jager gaat opvolgen. Aanstaande maandag is de eerste uitzending van het trio.

Vorige maand werd bekend dat Igmar Felicia een overstap maakte naar Qmusic. In zijn eerste week kunnen de luisteraars meteen op een aparte manier kennismaken met de nieuwe host van de ochtendshow. Het is namelijk ‘Igmar’s Black-out week’.

De radiozender: “Igmar zal de hele week geblinddoekt, met koptelefoon op en watjes in zijn neus gedropt worden in een heftige situatie. Als zijn blinddoek af gaat moet hij zich meteen zien te redden in gekke, enge of moeilijke omstandigheden.”

Igmar laat weten: “Enorm tof om de ochtendshow op Qmusic te mogen gaan maken. Wat is er mooier dan ochtendradio? Samen met de luisteraar wakker worden en ervoor zorgen dat ze knallend de dag beginnen, daar gaan we voor zorgen! In mijn eerste week word ik gelijk in het diepe gegooid met de Black-out week. Geen idee wat Mattie en Fien voor me hebben bedacht, maar ik ga me laten verrassen. Daar is radiomaken in mijn ogen voor bedoeld.

Fien Vermeulens rol als nieuwshost wordt volgens Qmusic ‘verder uitgebouwd’.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen