Giel Beelen bemoeit zich met playlist Radio Veronica

Giel Beelen bemoeit zich, ook buiten zijn eigen ochtendprogramma om, met de playlist van zijn nieuwe werkgever Radio Veronica. Dat vertelt de radio-dj vandaag tegen het ANP. Beelen komt in zijn nieuwe ochtendshow met veel live-optredens van bands en die bands wil hij later op de dag terughoren in de playlist. “Los van mijn programma heb ik met de directie afgesproken dat de bands die ik in mijn show uitnodig ook later op de dag op de zender te horen zouden moeten zijn.

Dat gebeurt gelukkig nu al, zegt Beelen tegen het persbureau. “Want het talent Michael Prins heb ik al voorbij horen komen.

Voor zijn eerste week op Radio Veronica, volgende week, heeft Beelen topacts als Kensington weten te strikken. “Ik kan niet ontkennen dat ik in de vakantie wat appjes naar de muzikanten heb gestuurd om een goede start te kunnen maken. Het is voor de bands ook fijn.

Zijn eerste testuitzending heeft Beelen er al op zitten. “Ik heb nog genoeg excitement over om maandag de ochtendshow te beginnen. Ik zal kennismaken met de luisteraars en ik hoop dat we snel een clubje gelijkgestemden vormen om lol te trappen en te genieten van goede muziek.

Foto: Talpa Radio/William Rutten

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen