Hannelore Zwitserlood huilt bij vertrek Radio 538

Hannelore Zwitserlood is gisteren met lood in haar schoenen vertrokken bij Radio 538. Ze kon haar tranen niet bedwingen tijdens haar afscheidsspeech in De Coen & Sander Show. Dat was te horen op de nummer één radiozender van ons land. Zwitserlood is acht jaar lang te horen geweest in de middagshow van 538, eerst als nieuwslezeres van Ruud de Wild en de afgelopen jaren van Coen & Sander. Recentelijk koos ze voor een overstap naar Koffietijd en 5 Uur Live van RTL 4.

Haar afscheid was gisteren daar. “Allereerst wil ik Radio 538 bedanken voor acht heel mooie jaren en vooral ook alle luisteraars voor alle lieve berichten. Niet alleen vandaag, maar in al die jaren. Ontzettend leuk om te merken hoe mensen reageren.”

Zwitserlood kreeg altijd veel reacties. “Dat ze blij worden van het nieuws, dat ze ook enorm naar de middagshow luisteren en echt meeleven met je. Dat vond ik hartverwarmend en elke keer weer zo’n verrassing, heel bijzonder.”

Ze bedankte ook haar ontdekker. “Ik wil Jasmijn van Dijk bedanken. Zij heeft mij ooit naar 538 gehaald. Ik wil mijn huidige collega’s bedanken. Goed om te zien dat de nieuwsredactie steeds verder wordt uitgebouwd, super tof. En ik wil jullie heel erg bedanken. Dan ga ik nu huilen. Bedankt.”

Terwijl Zwitserlood begon te huilen en haar mascara uitliep, nam Coen Swijnenberg het woord: “Negen jaar is heel wat, waarvan twee jaar met ons. Het was een voorrecht voor ons om met jou te werken. Je bent echt onderdeel geweest van De Coen & Sander Show, van het team.”

Zwitserlood: “Echt super bedankt voor twee heel mooie jaren. Ik ga echt met pijn in mijn hart weg.”

Lees ook: Hannelore Zwitserlood beleeft debuut op RTL 4 (28 augustus)

Een filmpje van haar afscheid vindt u hier.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen