Geheimzinnig Q-filmpje heeft te maken met Het Geluid

Het geheimzinnige filmpje dat Qmusic vorige week op sociale media plaatste heeft niets te maken met een eventuele terugkeer van Wietze de Jager naar de ochtendshow, zoals luisteraars volop speculeerden, maar met de terugkeer van Het Geluid. Dat heeft het station vandaag laten weten. Het Geluid keert vandaag vernieuwd terug op de radio. Er is een extra element toegevoegd, waarbij niet alleen de kandidaat op de radio Het Geluid kan raden, maar ook alle spelers via de Qmusic app.

De basis van Het Geluid blijft hetzelfde: je hoort een geluid en moet raden wat het is. Standaard is Het Geluid 2.500 euro waard en bij ieder fout antwoord dat gegeven wordt op de radio, stijgt de waarde met 100 euro.

Een veel gehoorde opmerking wanneer een geluid is geraden, is ‘ik wist het ook’. “Voor al die mensen is er nu een extra mogelijkheid om te winnen. Nieuw deze editie is dat app-spelers met een simpel ‘JA’ of ‘NEE’ kunnen aangeven of ze meegaan met het antwoord van de kandidaat op de radio of niet. Echter, iedereen heeft maar één ‘JA’, dus er moet voorzichtig omgegaan worden met de inzet ervan.”

Wanneer Het Geluid geraden wordt, delen de app-spelers die ‘JA’ hebben gezegd een extra prijzenpot van 10.000 euro belastingvrij.

Op sociale media wordt teleurgesteld gereageerd op deze ‘onthulling’ van Qmusic. “Jammer dat een van de stomste en moeilijkste spellen terug is! Slaat niet echt ergens op om daar nu mee te beginnen nu de meeste mensen van hun zomervakantie genieten! Ik had nog zo gehoopt dat Mattie & Wietze weer samen zouden zijn! Dat was veel leuker geweest! Hopelijk komen Mattie en Wietze snel weer samen!“, zegt Jori bijvoorbeeld.

Het recordbedrag dat Het Geluid opleverde was 63.500 euro, in 2011. Dat is ongeveer het maandsalaris van zendergezicht Mattie Valk.

Het geheimzinnige filmpje van vorige week:

Zet het in je agenda: dinsdag 1 augustus.

Een bericht gedeeld door Qmusic Nederland (@qmusicnl) op

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen