Evers was in vakantie op Ibiza, maar ook veel thuis

Edwin Evers was deze zomer in zijn vakantie op Ibiza, maar ook veel thuis in Hardenberg. Dat vertelde de steenrijke radio-dj, die vanochtend terugkeerde van een welverdiende vakantie, in Evers Staat Op op Radio 538. Evers moest even flink wennen toen hij vanochtend weer achter de knoppen zat. “Het is heel onwennig altijd die eerste dag. Ik kan er niets aan doen. Met alles. Je verleert het niet die knopjes en schijfjes, maar de gewoonte moet er weer even in zitten“, zei de radiopresentator.

De afgelopen weken was Evers even helemaal van de radar. “Ik had een fijne vakantie. Ik was op Ibiza in het begin van de vakantie. Ik ben ook lekker lang thuis geweest. Dat is ook wel eens even lekker.”

Toch was het weer in Nederland de afgelopen periode niet om over naar huis te schrijven. “Dat weer is echt niet te geloven. Ik zei vorige week al: ‘Volgende week gaan we weer werken en dan wordt het vast mooi weer.’ En ja hoor, woensdag wordt het 29 graden!

Gelukkig ligt er om de hoek bij Evers een supermarkt, waar hij woensdag na zijn werk wat verkoelende ijsjes kan kopen. “Ik ga altijd naar de Spar. Dat is een kleine supermarkt bij ons in de buurt.”

Evers is dol op de Spar. “Dat is een van de weinige supermarkten waar je niet iedere keer dat gekut hebt dat je een gulden in het karretje moet doen. Dan sta je daar en heb je weer geen kleingeld. Maar dat heb je daar nog niet. Het is gewoon zo’n lekker supermarktje nog.”

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen