Raymann kan leven met Volvo in plaats van Porsche

Jörgen Raymann kan er mee leven dat hij door het wegvallen van zijn rijkdom niet meer in een Porsche, maar in een Volvo rijdt. Dat laat hij vandaag weten in De Telegraaf. Het is inmiddels algemeen bekend dat Raymann hard werkt aan het wegwerken van een torenhoge schuld. Vooral het wegdoen van zijn Porsche raakte hem, maar al snel kwam hij tot een inzicht. “Zo’n Porsche is natuurlijk al zo’n echt machodingetje, maar in die Volvo dacht ik: ’Menigeen zou willen dat ie in zo’n wagen reed’.

Tegenwoordig is Raymann zelfs met een Volvo tevreden. “En terecht, het is een fantastische auto. Die dip van vorig jaar heeft me geleerd te relativeren.”

Door de NPO-tonnen van vroeger ging Raymann naast zijn schoenen lopen. “Op een gegeven ogenblik ga je je heel wat voelen als je gewend bent dat alles altijd gaat zoals jij het wilt. Er waren momenten waarop ik dacht: Waarom moet ik hier kaartjes voor kopen, waarom word ik niet uitgenodigd? Of: Waarom moet ik in de rij staan…? Nu weet ik het weer. Gewoon omdat iederéén op zijn beurt moet wachten.”

Tegenwoordig gooit de presentator zijn geld niet meer over de balk. “Van het eerste geld dat weer binnenkwam heb ik tickets voor mijn meisjes geboekt naar New York.

Het Telegraaf-interview met Jörgen Raymann kunt u lezen via Blendle.

Foto: Hunk/KRO-NCRV

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen