Frank Dane onthult vier BN’ers van zijn 538-tuintour

Frank Dane, dé rising star van Radio 538, gaat ook dit jaar weer op tuintour met zijn Frank en Vrijdag Show. Met sidekick Jelte van der Goot en huispianist Albert verruilt hij de studio vier keer voor de achtertuin van bekende vrienden van de show. Dat heeft de radiozender laten weten. Dane trapt aankomende vrijdag af bij Miss Montreal. Daarna volgen Samantha ‘Barbie’ de Jong (4 augustus), Tygo Gernandt (11 augustus) en Dave en Donny Roelvink (18 augustus). 

Frank Dane: “Ook dit jaar brengen we de studio naar de vrienden van de show in plaats van andersom. Te gek dat we op bezoek gaan bij Miss Montreal, Barbie, Tygo en de broertjes Roelvink en we te zien krijgen hoe het klokje thuis tikt bij deze bekende Nederlanders.

Dane is het afgelopen jaar een stuk bekender geworden door zijn optredens als presentator van RTL Boulevard. Eerder zocht ook Qmusic-dj Mattie Valk nadrukkelijk de Boulevard-desk op om zijn bekendheid te vergroten, maar kennelijk is er bij de nieuwe studio van de showrubriek géén laadpaal aanwezig.

De Frank en Vrijdag Show Tuintour is van 28 juli tot en met 18 augustus iedere vrijdagavond tussen 18.00 uur en 21.00 uur te horen op Radio 538 en te zien via 538.nl.

Foto: Radio 538/Talpa Radio PR

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen