Dennis Schouten verlengt contract bij omroep PowNed

Dennis Schouten, dé grote ster van het PowNews, heeft zijn contract bij omroep PowNed verlengd. Het gaat om een nieuwe eenjarige overeenkomst. Dat meldt de presentator aan zijn volgers op Facebook en Instagram. Schouten werd vorige week door Eva Jinek nog de ‘koning van het straatinterview’ genoemd. Zijn talent wordt nu beloond met een nieuw contract. “De handtekeningen zijn gezet! Lieve mensen, mijn contract bij PowNed is met een jaar verlengd! Trots“, laat hij weten.

Zelf is Schouten ook wel trots op het compliment van Jinek. “Eva Jinek vindt mij ‘de koning van het straatinterview’, dat zei ze gisteren tijdens de uitzending! Zie hier het bewijs…“, meldde hij vorige week.

Tegenwoordig krijgt Schouten zelfs fanmail. Eén van de mails publiceerde hij onlangs: “Jo Dennis, ik ben je grootste fan en ik probeer op school ook een beetje te doen wat jij doet tegenover leraren en wordt er daardoor vaak uitgestuurd.

Maar ik wou even laten weten dat ik jou echt helemaal geweldig vind en dat je moet doorgaan met wat je doet.

Daar heeft Schouten naar geluisterd.

Foto: Omroep PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen