3FM somt ‘elf mooiste herinneringen aan televisie’ op

Geplaatst op Thu 13 Apr 2017 om 13:48

Het ene traditionele medium plaagt het andere traditionele medium: volgens NPO 3FM is televisie zo uit de gratie dat het de ‘elf mooiste herinneringen aan de tv’ op een rij heeft gezet. Dat is te lezen op de 3FM-site. Volgens het kwakkelende 3FM besluiten steeds meer mensen om geen televisietoestel meer aan te schaffen. “Hoe dat komt? Voornamelijk door streamingdiensten als Netflix en Videoland, waarmee je waar en wanneer je maar wilt kan kijken wát je maar wilt”, aldus de zender.

De herinneringen aan de tv mogen niet verloren gaan en daarom heeft 3FM een top elf mooiste herinneringen gemaakt. Op één staat Goede Tijden Slechte Tijden, dat elke dag nog meer dan 1 miljoen kijkers trekt op RTL 4. “‘De tijd van onbezorgdheid is voorbij…’ Je kende deze dikke hit van het begin tot eind uit je hoofd.

Idols, dat momenteel te zien is op RTL 5, staat op twee. “Als je op zaterdagavond weg moest, dan was dat echt één groot drama! Je kon Idols toch niet missen?!

Op drie staat Spongebob, ook nog gewoon te zien op televisie.

Foto: 3FM
9 Reacties op “3FM somt ‘elf mooiste herinneringen aan televisie’ op”


 1. pepe

  ik stream netflix toch echt op een 48 inch HD tv scherm of moet ik dat nu een monitor noemen?

 2. Jables

  Een beetje zoals 3FM overbodig is geworden door Spotify.

 3. Marc

  Besluiten om steeds meer mensen geen televisietoestel meer
  aan te schaffen ,wat een onzin!!
  Radio 3 dat is pas een rede om geen radio meer aan te schaffen!

 4. Ron

  Waar hebben we het over. TV’s zullen altijd blijven bestaan, juist om je Netflix of Videoland op te stream. Wie kijkt er nou op zijn klein schermpje, leuk voor erbij en onderweg als alternatief. Maar streamen met Chromecast of Airplay is het nieuwe TV kijken.

 5. pepe

  @ron en om radio mee te luisteren……de smart tv is eigenlijk een grote tablet

 6. Essenesmee

  we kijken alleen Netflix en horizon tv. Behalve SBS kunnen alle Nederlandse zenders gewoon geschrapt worden . In de prullenbak ermee.

 7. Anti Netflix

  Wij kijken alleen Eurosport 1 en 2 , Ziggo Sports 7x, Fox Sports 6x, RTL7 (altijd Voetbal Inside, EL voetbal en Darts), RTLZ en zo nu en dan met de familie RTL4.

  We luisteren variërend van Radio 538, Radio10 op de radio en SoulShow Radio, Radio Extra Gold (za-zo 9:00-10:00 originele zeezender programma’s en oude Top40 in het weekend) en Spotify via internet.
  Voorheen ook altijd Radio Veronica (van oudsher al), maar deze nieuwe vooral Rock & beetje Pop zender invulling heeft mij doen afhaken.
  Het zinkende schip staatsradio 3FM heeft mij nooit kunnen bekoren.

 8. Anonymous

  Ik kijk TV maar niet live ik kijk alles terug via m’n Horizon box of Ziggo app.

  M’n series download ik elke dag.

 9. aammehoela

  Helaas zijn het die kijkers die niet of nauwelijks het nieuws volgen, enkel de hoofdpunten nog meekrijgen. Kijkers die meer willen dan enkel series of films (actiefilms vooral) zien blijven gewoon tv kijken. En als ze niet kunnen kijken dan kijken ze het gewoon terug via uitzending gemist e.d..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.