3FM somt ‘elf mooiste herinneringen aan televisie’ op

Het ene traditionele medium plaagt het andere traditionele medium: volgens NPO 3FM is televisie zo uit de gratie dat het de ‘elf mooiste herinneringen aan de tv’ op een rij heeft gezet. Dat is te lezen op de 3FM-site. Volgens het kwakkelende 3FM besluiten steeds meer mensen om geen televisietoestel meer aan te schaffen. “Hoe dat komt? Voornamelijk door streamingdiensten als Netflix en Videoland, waarmee je waar en wanneer je maar wilt kan kijken wát je maar wilt”, aldus de zender.

De herinneringen aan de tv mogen niet verloren gaan en daarom heeft 3FM een top elf mooiste herinneringen gemaakt. Op één staat Goede Tijden Slechte Tijden, dat elke dag nog meer dan 1 miljoen kijkers trekt op RTL 4. “‘De tijd van onbezorgdheid is voorbij…’ Je kende deze dikke hit van het begin tot eind uit je hoofd.

Idols, dat momenteel te zien is op RTL 5, staat op twee. “Als je op zaterdagavond weg moest, dan was dat echt één groot drama! Je kon Idols toch niet missen?!

Op drie staat Spongebob, ook nog gewoon te zien op televisie.

Foto: 3FM

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen