AD-recensent prijst BNR-show Jörgen Raymann

Jörgen Raymann doet het erg goed als presentator van het programma Ask Me Anything op BNR Nieuwsradio. Dat vindt Vincent Bijlo, de radiorecensent van het AD, schrijft hij in de krant. Ask Me Anything begon in september met Ruud de Wild achter de microfoon, maar het progamma lag hem niet. Na acht weken stopte hij ermee en koos hij voor een overstap naar Radio 2. Nu zit Raymann op zijn plek. Hij houdt je geboeid, zegt Bijlo. “Dat komt omdat Raymann mij in het programma betrekt.”

Het is zeer prettig om naar Raymann te luisteren, zegt Bijlo. “Zijn toon is relaxed, vriendelijk en geïnteresseerd. Hij zit naast me op de bank en we zitten, ook al praat ik niet echt mee, een gesprek te voeren over iets waarvan ik helemaal niets weet, Chinees voetbal.”

Bijlo blijft luisteren. “Wat een lekkere radio is dit, ik hoop dat Raymann niet voor een De Wildbedrag wordt weggekocht door de publieke omroep.

Ask Me Anything is elke werkdag van 14.00 tot 15.00 uur te horen bij BNR.

De AD-column van Vincent Bijlo kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNR

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen