Luuk Ikink verbaast zich over nominaties radioprijzen

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink vindt het wel erg vreemd dat alleen de publieke radiozenders kans maken op prijzen tijdens het RadioGala van het Jaar op 19 januari in Hilversum. Dat laat hij weten op Twitter. Het was al duidelijk dat er dit jaar voor het eerst geen commerciële dj’s genomineerd zijn voor de RadioSter, maar nu zijn ook de genomineerden voor de RadioRing voor beste programma bekend: Helemaal Haandrikman, Ekdom in de Ochtend en de Top 2000. Allemaal NPO.

Het RadioGala is in 2017 dan ook een publiek feestje. “Is er nou geen enkele commerciële zender, programma of DJ genomineerd voor een ring of ster? Da’s wel vreemd“, zegt Ikink.

Als NPO-ster Bert Kranenbarg grapt dat kwaliteit zich niet verloochent, zegt Ikink: “Haha, daar twijfel ik ook niet aan. Had het voor de variatie alleen ook wel leuk gevonden, iets van Qmusic, Radio 538 of Radio 10 of zo.

Zelf was Ikink tot deze week onderdeel van het programma Ekdom in de Ochtend. Hij verzorgde daar de rubriek Luukraak door de Week. Deze week deed hij dat voor het laatst. “Superjammer, maar heb het volgend jaar zó druk dat ik er helaas geen tijd meer voor heb.

Ikink is vanavond weer te zien in RTL Boulevard. Ditmaal niet met Ruben Nicolai aan zijn zijde, maar met Winston Gerschtanowitz.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen