Giel Beelen onderaan top vijftien voor RadioSter

Giel Beelen, die onder vuur ligt omdat de belastingbetaler hem zijn exorbitante salaris niet waard vindt, komt niet eens in de buurt van de drie favoriete radio-dj’s van Nederland. Hij staat op de laatste plek in de top vijftien van de verkiezing voor de Zilveren RadioSter Man. Dat heeft organisator Avrotros laten weten. De drie genomineerden mannen zijn Radio 2-stemmen Gerard Ekdom, Bert Haandrikman en Rob Stenders. 3FM-collega Beelen zat hen niet eens op de hielen.

Avrotros heeft de zogenoemde ‘bubbling under list’ bekendgemaakt, de lijst van alle programma’s en dj’s die níet bij de genomineerden op het aankomende RadioGala horen. Daarin wordt ook duidelijk dat ’s lands rijkste dj Edwin Evers op de negende plek staat. Jurgen van den Berg is met een  vierde plek nét niet genomineerd.

Bij de vrouwen zijn 3FM-dj’s Eva Koreman, Roosmarijn Reijmer en Annemieke Schollaardt genomineerd. De twee dj’s die de top drie net níet haalden zijn Marieke Elsinga, die voor Qmusic werkte tot ze overstapte naar RTL Late Night, en Evelien de Bruijn.

De hele bubbling under list kunt u vinden op de website van Avrotros.

Foto: VARA/Hans Peter

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen