Get The F*ck Out Of My House roemloos ten onder

De dagelijkse Nicolette Kluijver-show Get The F*ck Out Of My House is deze week roemloos ten onder gegaan op RTL 5. De grote finale, waarin kandidaat Noach een bedrag van 46.020 euro won, trok vrijdagavond slechts 91.000 kijkers (1,9 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Alle afleveringen van Get The F*ck Out Of My House zijn uitgezonden, ondanks dat het programma al vanaf het begin een flop was. Gemiddeld keken er in deze laatste week 108.000 mensen.

Het is uitgesloten dat Get The F*ck Out Of My House een nieuw seizoen krijgt. Het programma scoorde kijkcijfers waar zelfs Ma Flodder in de veertigste herhaling nog haar neus voor ophaalt.

Het programma van Kluijver werd door tv-recensenten afgeslacht. Tv-recensent Haro Kraak van de Volkskant sprak van pulptelevisie, terwijl Hans Beerekamp van het NRC Handelsblad een show vol PVV’ers zag.

Zelfs De Telegraaf vond het programma niet om aan te zien en pakte medio november op zijn voorpagina uit met de ‘pulptelevisie’ van RTL 5. ‘We zijn er klaar mee! Uitgekeken op pulp-tv’, kopte de krant groot.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen