Georgina Verbaan boos op Coen Swijnenberg

Georgina Verbaan heeft zich vandaag rot geërgerd aan Coen Swijnenberg tijdens een telefonisch interview op Radio 538. Dat was te horen in De Coen & Sander Show. Swijnenberg vroeg naar aanleiding van Verbaans naaktreportage in LINDA. of ze haar borsten heeft laten vergroten. “Dat vind ik een belachelijke vraag. Ik wil het daar niet meer over hebben. Ik vind dat zo stom. Waarom moeten vrouwen zich verantwoorden voor hun tieten? Je kunt er toch naar kijken“, tierde ze.

Verbaan was helemaal klaar met Swijnenberg. “Ik vind het echt belachelijk. Ik ga daar niet eens op in. Ik vind het een hele stomme vraag.”

Ze had geen zin meer in het gesprek. “Vind je dat ze er zo uitzien? Dat vind ik raar, want het is niet zo. Ik vind het ook een raar gesprek. Ik ga het ook helemaal niet doen. Ik wilde het al niet doen, maar doe het alleen omdat ik Coen ken. Ik vind het gewoon een stom gesprek.”

De actrice vindt het niet kunnen om iemand zo specifiek naar een lichaamsdeel te vragen. “Het is toch onbetamelijk? Dat doe je toch niet. Het is toch raar. Je gaat toch niet zo over iemands lichaamsdeel praten? Ik vind het raar dat je dat aan vrouwen vraagt.”

Het gaat niemand ene flikker aan. Het is een rare discussie. Ik vind het gewoon raar. Ik ben vrolijk op de foto gegaan en that’s it. Ik ben niet beledigd, maar vind je het zelf niet een beetje raar?

Ik heb heel erg spijt dat ik met jullie aan het bellen ben hierover. Het is niet omdat het in het blad staat dat het ineens jouw lichaam is waar je alles over kunt vragen.

Swijnenberg bood zijn excuses aan aan Verbaan, maar vindt het niet onbetamelijk wat hij aan de actrice vroeg.

Het fragment is terug te luisteren op de website van Radio 538.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen