Mark Rutte vraagt Gordon aan op Qmusic

Foto: Nick van OrmondtMark Rutte zat vandaag in de ochtendshow van Qmusic om wat te vertellen over het Oekraïne-referendum, maar mocht van de dj’s van dienst ook kiezen wie hij het liefst wilde horen in Het Foute Uur: Gordon of Marky Mark. Hij koos voor Gordons hit Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn. Dat was te horen op de radio. Toen Rutte het dilemma voorgelegd kreeg, hoefde hij niet lang na te denken. “Dan ga ik voor mijn goede vriend Gordon, ook om een andere reden“, zei de minister-president.

Rutte heeft goede herinneringen aan Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn. “Toen ik net actief werd voor de VVD in 1995, hadden we verkiezingen voor de Provinciale Staten. Toen trad hij ook op in die campagne bij ons op avonden. Hij zong toen dat nummer Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn samen met Annemarie Jorritsma. Dat was zo ontzettend leuk.”

Om al die redenen steun ik Gordon“, sprak de premier.

Gordon en Rutte zijn goed bevriend met elkaar. Recentelijk bezocht Gordon de minister-president samen met Gerard Joling voor hun tv-programma op RTL 4.

Claudia de Breij noemde het vorig jaar ‘fucking gênant‘ dat Rutte tijd vrij maakte om Gordon te ontvangen in zijn Torentje.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen