Radio 1-ster hoopt dat opmars Qmusic doorgaat

Jurgen van den Berg, vanaf maandag de presentator van dé ochtendshow van Radio 1, gunt Qmusic zijn succes van harte. Dat vertelt hij in een interview met Radiofreak. Van den Berg denkt dat Radio 538 ook in 2016 marktleider blijft, maar verwacht wel dat Qmusic als de nieuwe nummer twee van Nederland nog verder doorgroeit. “Ik hoop dat de opmars van Q nog even doorgaat. Daar hebben ze visie, ze gaan uit van hun eigen kracht, kopen geen ‘sterren’ bij de concurrentie weg.

Bewonderenswaardig, vindt Van den Berg het. “Q levert daarmee het bewijs dat het totaal veel belangrijker is dan een paar losse delen.”

Uiteraard verwacht hij ook veel van de nieuwe programmering van zijn eigen Radio 1. “Niet alleen de ochtendshow zal anders zijn, maar ook Lara Rense gaat aan het eind van de middag iets totaal anders doen.”

We willen allebei ook graag weer meer ‘radio’ (geluid dus) in het programma en meer uitleg en duiding. Ik kijk uit naar het nieuwe Radio1-avondprogramma, waarin NOS en EO gaan samenwerken. De tune is alvast fantastisch.”

Tot slot ben ik benieuwd of 3FM weer wat opkrabbelt, ik gun het ze zo.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen