Isa Hoes is PowNews dankbaar voor Onno-tapes

Isa Hoes vindt het walgelijk dat PowNed stiekem de dates van haar broer Onno Hoes filmde, maar is de omroep stiekem ook een beetje dankbaar. Dat vertelt ze in de Vriendin. “Ik denk dat dit op veel vlakken goed is geweest voor hem. Als zus vind ik het leuk dat hij nu geen burgemeester meer is, want nu zien we elkaar meer. We zijn bijvoorbeeld deze zomer een week op vakantie geweest met mijn kinderen. Dat had anders nooit zomaar gekund, die vakantie heeft onze relatie echt verdiept.”

Isa vindt ook dat haar broer er ‘een leuker mens van is geworden’. “Ik denk dat hij geleerd heeft hoe de wereld in elkaar zit. Dit was een belangrijke levensles voor hem.”

Misschien was hij – en ik heb daar zelf ook een handje van – een beetje naïef. Al vind ik dat soort televisie walgelijk. Ik denk dat mensen geen idee hebben wat je een ander daarmee aandoet.”

Het voormalig PowNed-programma PowNews zond eind 2014 beelden uit van dates van Hoes met toyboy Robbie Hasselt. Niet veel later vertrok hij als burgemeester van Maastricht en eindigde zijn relatie met Albert Verlinde.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen