‘3FM Serious Request heeft langste tijd gehad’

De 3FM-actie Serious Request heeft in de huidige opzet zijn langste tijd gehad. Dat vindt Thijs van Soest, mediajournalist van de Volkskrant, zo laat hij weten op Twitter. Serious Request werd dit jaar aanzienlijk minder beluisterd dan in voorgaande jaren. “Het lijkt me dat de opzet van Serious Request nu echt zijn langste tijd gehad heeft. Tijd voor radicale vernieuwing bij 3FM. Gelukkig komt er een nieuwe zenderbaas aan. Die gaat vernieuwen, let maar op“, aldus de mediakenner.

Van Soest vindt dat de afgelopen editie van Serious Request te weinig vernieuwend was. “Ze hadden voor de afgelopen editie van Serious Request in ieder geval voor nieuwe gezichten/stemmen moeten kiezen: Eva, Herman, desnoods Frank.

Uiteindelijk werd gekozen voor Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering. “Bij Paul slaat bij mij sowieso het bier dood (mag ik dat zeggen? Ja, dat m… enfin)“, aldus de deskundige.

Mediapersoonlijkheid Nynke de Jong is het met hem eens. Ze vindt ook dat er meer onderscheidende stemmen op 3FM moeten komen. “Heb nu vaak geen idéé naar wie ik luister omdat iedereen op elkaar lijkt.”

Ze is bovendien een beetje Giel Beelen-moe. “Maar dat komt omdat ik het gevoel heb dat ie al sinds 1884 hetzelfde programma presenteert.

Lees ook:
Zeer magere luistercijfers 3FM tijdens Serious Request (vandaag)
NPO wil Giel Beelen behouden voor ochtend 3FM (twee weken geleden)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen