TMG denkt aan nieuwe radiozender op FM

Foto: SkyTelegraaf Media Groep, het moederbedrijf van Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM, denkt aan een nieuwe radiozender op FM. Dat heeft het mediabedrijf, ook eigenaar van De Telegraaf, laten weten. Bedrijven mogen nu nog een beperkt aantal landelijke FM-frequenties bezitten, maar die beperkingen worden in de toekomst mogelijk verruimd door de overheid. “TMG bestudeert momenteel de mogelijkheden die dit besluit biedt“, aldus een woordvoerder.

Het mediabedrijf zal in 2016 de reeds eerder gepresenteerde 24/7 strategie verder vorm geven en de daarbij behorende plannen voor nieuwe concepten en platformen nader invullen. Hierbij staat de continue en steeds veranderende informatiebehoefte van de consument centraal.

TMG maakt daarbij, zoals ook eerder aangekondigd, een beweging van het aanbieden van ‘general interest’ content via één centraal platform naar ‘special interest’ informatie via haar hoofdmerken, via die kanalen en op die momenten die de consument zelf kiest.

Afgelopen jaar had TMG last van dalende advertentieopbrengsten, zowel bij de print- als radioactiviteiten.

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen