Humberto Tan danst bij Matthijs van Nieuwkerk

Humberto Tan is dit jaar één van de gasten in de Matthijs van Nieuwkerk-show Top 2000 A Gogo, die van kerst tot en met oudejaarsavond te zien is op NPO 3. Dat heeft de NTR bekendgemaakt. Tan is te zien in de een na laatste aflevering op 30 december. Als ‘lijstduwer’ pleit hij voor een hogere plek in de Top 2000 voor een bepaald liedje. “Hij kiest voor Montell Jordans This is How We Do It en laat op aandringen van Matthijs van Nieuwkerk ook zien dat hij de juiste moves in huis heeft.”

Andere lijstduwers in de komende serie van het muzikale programma zijn Monic Hendrickx, Irene Moors, Filemon Wesselink, Diederik Samsom en Paul de Munnik.

Te gast aan de bar in het Top 2000 café zijn Kenny B, Richard Groenendijk, Frits Wester, Evelien de Bruin, Achmed Akkabi, Antoinette Hertsenberg, Rob Stenders, Eva van de Wijdeven, Jesse Klaver, Remy Bonjasky, Eric Corton en Dave von Raven.

Al 14 jaar lang laat de Top 2000 A Gogo van kerst tot en met oud & nieuw zes avonden achter elkaar haar licht schijnen op de lijst der lijsten van NPO Radio 2. De complete popgeschiedenis passeert de revue.

De eerste aflevering is op 26 december om 19.30 uur.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen