Gerard Joling vindt actie Giel Beelen ‘schandelijk’

Gerard Joling vindt het schandelijk dat Giel Beelen de jongens van Mainstreet voor schut heeft gezet. Dat heeft de entertainer donderdagavond gezegd in RTL Late Night. Beelen onderbrak het optreden van Mainstreet omdat hij hen te slecht vond zingen, terwijl de twee optredens ervoor prima gingen. “Ik vind dat het niet kan. Het zou hetzelfde zijn als hier straks iemand zingt en het gaat even fout – wat ons allemaal gebeurt – en je wordt stopgezet. Je bent toch trots op je gasten?“, aldus Joling.

De zanger begrijpt er niets van. “Ik vind het schandelijk. Giel heeft waarschijnlijk weer promotie nodig voor een nieuw programma. En hij is misschien jaloers op jullie, want jullie zijn vier knappe jongens en Giel is toch een beetje lelijk natuurlijk, dus ja.”

Maurice Wijnen, de show-expert van Shownieuws, vindt het ook niet kunnen. “Het was dun, niet briljant, maar er zat maar één valse noot bij. De rest was niet briljant, maar niet vals. Als je bewust de keuze maakt die jongens live op de radio voor lul te zetten…”

Zij blijven nu voor hele lange tijd de jongens die ooit gestopt zijn door Giel Beelen. Ik vind het onnodig, onaardig en Giel-onwaardig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen