Twan Huys gaf Oprah Winfrey duizend tulpen

Foto: NPSTwan Huys heeft geprobeerd om Oprah Winfrey te strikken voor zijn talkshow College Tour door van belastinggeld duizend oranje tulpen naar haar te sturen. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Huys liet de tulpen bezorgen in haar appartement in Los Angeles. ‘Kind regards, Twan Huys’, stond erbij. “Haar hele huis stond vol. Wij dachten: als dat geen indruk maakt… Maar kennelijk niet. Oprah heeft nog steeds niet gereageerd“, vertelt de bekende tv-interviewer in het magazine.

Het is volgens Huys altíjd moeilijk om beroemdheden te strikken. “We krijgen nooit free rides. Met sommige gasten, zoals Bill Gates, zijn we soms drie, vier jaar bezig. Je pakt ook niet zomaar de telefoon. Bij ons komen er andere trucs kijken.

Wat Huys in elk geval niet doet is de wereld afreizen om een bekendheid vijf minuten te mogen interviewen in een hotelkamer. “Die junkets heb ik als correspondent in New York soms ook gedaan, maar na zo’n interview voelde het altijd alsof ik een lusteloze coïtus had meegemaakt.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen