RTL 4-hypnotiseur brengt 100% NL-dj onder hypnose

Foto: Nick van OrmondtRTL 4-hypnotiseur Rinke Jacobs heeft 100% NL-presentator Lex Gaarthuis onder hypnose gebracht. Dat heeft de zender laten weten. Jacobs, bekend van de Beau van Erven Dorens-show You’re Back In The Room, begon met wat kleine oefeningen om te zien of Gaarthuis de juiste persoon is om onder hypnose te brengen. “En dat hij dat is, bleek al snel, want Lex was zó vertrokken. De normaal zo nuchtere Lex dacht in mum van tijd dat hij zonnebadend op een bloedheet strand lag“, aldus het station.

Na wat oefeningen was het tijd voor de ‘grote opdracht’, die zijn producer voorafgaand met Jacobs had bedacht. “Lex geloofde dat hij de eerste zwangere man ooit was en zodra Lex het woord ‘baby’ hoorde dacht Lex dat zijn vliezen braken.”

Hoe de hypnose van Gaarthuis eruitzag, is te zien op Facebook. Daar heeft de radiozender een videoverslag gepubliceerd.

Gaarthuis is in ieder geval overtuigd van het feit dat hypnose écht bestaat, en dat hiervoor geen acteurs gebruikt hoeven te worden.

De tweede aflevering van You’re Back In The Room is vrijdagavond te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen