Qmusic op tiende verjaardag in nieuw jasje

Qmusic bestaat vandaag precies tien jaar en dat viert de zender door zichzelf in een nieuw jasje te hullen. “De website en de app zijn stevig onder handen genomen en op de radio hoor je gloednieuwe jingles“, meldt de zender. Twee weken geleden presenteerde Q-music al zijn nieuwe logo en de nieuwe slogan. “Tien jaar Qmusic, dat is ook dankzij jou. Zonder jou was er geen Q en daar zijn we je natuurlijk heel dankbaar voor. Daarom veranderen we de bekende zin Q is good for you naar You make us Q.

Met het nieuwe jasje is Qmusic ‘helemaal klaar voor de komende 10 jaar Q’. “Verder verandert er natuurlijk niets aan je favoriete dj’s, blijven we heel veel hits draaien en brengen we je 365 dagen per jaar plezier, energie en een goed gevoel met alles wat we doen.”

Qmusic, dat nu zónder koppelteken geschreven wordt, is de derde meest beluisterde radiozender van Nederland. Radio 538 en Sky Radio zijn de nummers één en twee.

Klik hier om de nieuwe website van Qmusic te bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen