Onno Hoes mijdt toyboys niet na mediarel

Onno Hoes is na de toyboyrel oplettender geworden in de sociale omgang, maar is niet van plan definitief te veranderen. Dat heeft de vertrekkend burgemeester van Maastricht op Radio 1. Hoes wil ‘back to normal’. “Ik ben iemand die juist kracht haalt uit zijn optimisme, openheid en laagdrempeligheid. Ik ben er wel even anders in geworden, maar ik heb ook wel gemerkt dat ik daar niet gelukkig van wordt. Ik ben weer aan het proberen om gewoon weer de oude Onno te zijn.

De ex van Albert Verlinde wil weer doen en laten wat hij wil. “Daar voel ik me het gelukkigst mee en zo ben ik volgens mij ook het succesvolst.

Hoes is nog bezig met een rechtszaak tegen PowNed, die beelden van zijn dates met een toyboy op de buis bracht. “Ik hoop dat deze rechtszaak in elk geval helpt om iedereen in het openbaar bestuur te helpen dat ze toch privé en zakelijk gescheiden kunnen houden. Dat je ook spontaan gewoon jezelf moet kunnen zijn.”

Uit de spotlights treden doet Hoes niet. “Ik heb mijn hart wel verpand aan het openbaar bestuur en de samenleving. Ik ben al vanaf mijn zeventiende met de politiek bezig. Dat betekent dat ik graag dienstbaar aan de samenleving.”

Ik zal wel de komende tijd een positie zoeken waar ik dat weer ten volle waar kan maken.”

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen