Twan Huys haalt Erwin en Ronald Koeman door elkaar

Twan Huys heeft zich woensdag in de radioshow van Giel Beelen behoorlijk vergist tijdens de bekendmaking van de gasten van het nieuwe seizoen van zijn talkshow College Tour. Dat was te horen op 3FM. Huys kondigde vier gasten aan, waaronder een bekende naam uit de voetbalwereld: de Nederlandse trainer van de Britse club Southampton. “Alle voetballiefhebbers weten dan al dat ik het over Erwin Koeman heb“, zei Huys, die eigenlijk zijn broer Ronald Koeman moest aankondigen.

Het was Giel Beelen die Huys enkele minuten later moest corrigeren. “Eventjes Twan, je kunt mij alles wijs maken, want ik heb er de ballen verstand van, maar veel luisteraars sms’en nu: ‘Ronald Koeman.’ Is het nou Ronald of Erwin Koeman?

Huys maakte opnieuw dezelfde fout. “Het zit zo: de één is hoofdtrainer, de ander is het hulpje. Het zijn twee broers die allebei bij Southampton werken. Jouw luisteraars hebben gelijk en ik ook. Maar het is Erwin.”

Aan het eind van het gesprek kwam Beelen er opnieuw op terug. “Is het nou Ronald of Erwin“, vroeg hij. Huys: “Het gaat natuurlijk om de hoofdtrainer, maar zijn familie is er ook bij.

De hoofdtrainer is echter Ronald Koeman, zocht Beelen op. “Dat is een domme fout, zo vroeg op de ochtend. Godsamme nog aan toe, Giel, wat maak je me het leven zwaar.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen