Coen en Sander schuiven aan in RTL Late Night

RTL Late Night heeft het radioduo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gestrikt. Bij Humberto Tan vertellen ze vanavond over hun overstap van 3FM naar het commerciële Radio 538. Dat heeft RTL 4 laten weten. Coen en Sander beheersen het medianieuws. Dat Radio 538 de meest succesvolle middag-dj’s van het land wegkaapt bij de Publieke Omroep, houdt de gemoederen flink bezig. Er zijn veel felicitaties, maar ook kritische reacties op hun ‘niet door geld gedreven’ overstap.

De bewering van Coen Swijnenberg dat het hen niet om het geld te doen is, wordt door velen met een korrel zout genomen. Bij BNN verdienen de heren ruim twee ton per jaar, terwijl 538-coryfee Edwin Evers miljoenen euro’s per jaar verdient.

Columnist Malou van Hintum merkte vanochtend op Radio 1 op dat Coen en Sander stellen dat ze toe zijn aan iets nieuws, maar op precies hetzelfde tijdstip met hetzelfde team radio gaan maken op Radio 538.

De eerste aflevering van De Coen en Sander Show op Radio 538 is op 1 september. Wat er met de huidige middag-dj van 538, Ruud de Wild, gebeurt is nog niet duidelijk.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen