‘Toyboy Robbie Hasselt geschorst van school’

Robbie Hasselt, de toyboy die samen met PowNews Onno Hoes in de val heeft gelokt, is tijdelijk geschorst van school. Dat meldde showkenner Renate Gerschtanowitz donderdagavond in Shownieuws. Hasselt zit thuis. “We hebben een opmerkelijke tip binnengekregen van iemand die dichtbij de opleiding zit van Robbie, want hij volgt een opleiding tot Junior Producer en hij wil heel graag bij de televisie werken. Hij schijnt daar voor een aantal dagen geschorst te zijn.”

Het MBO-college in Hilversum zou Hasselt zat zijn. “De directie van die school heeft gezegd: ‘Luister, ga jij maar eens even lekker een paar dagen thuis nadenken over wat je hebt gedaan.’”

Volgens Gerschtanowitz staat niet iedereen achter de beslissing. “Daar zijn heel veel mensen toch wel verbolgen over hebben, omdat ze zoiets hebben van: hij moet toch eigenlijk helemaal van school afgetrapt worden? Als je zoiets flikt… Niet iedereen vindt het een goede beslissing van de school.”

Onno Hoes heeft zowel juridische stappen tegen Robbie Hasselt als PowNews aangekondigd. Kenners achten de zaak kansrijk.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen