PowNed wil niet reageren op juridische stappen Hoes

PowNed-baas Dominique Weesie wil niet reageren op de plannen van Onno Hoes om zijn omroep voor de rechter te slepen. Dat vertelt hij vandaag in het AD. PowNed bracht geheime opnames van een hitsige Hoes op de buis. “Ik zeg er niet te veel over, want blijkbaar wordt dit een zaak van de rechter. Die moet maar kijken of eventuele privacyschending opweegt tegen het publiek maken van deze beelden. Ik ga er nu niet meer over zeggen, want dan geef ik de andere partij alleen maar munitie.

Weesie zegt de rechtszaak ‘rustig’ af te wachten. Ook in De Telegraaf laat de omroepbaas zich stoer uit over de kwestie. “Onno, see you in court!“, is het enige wat hij in die krant kwijt wil.

PowNed heeft zeer veel kritiek gekregen door beelden uit te zenden waarop Onno Hoes duidelijk in een hitsige staat verkeert. Er zijn slechts weinigen die de omroep wél lijken te steunen. Twee van hen zijn Catherine Keyl en Patty Brard.

Door de uitzending van PowNews heeft Hoes besloten om op te stappen als burgemeester van Maastricht. De komende tijd zal hij zich bezighouden met een rechtszaak tegen PowNed.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen