Dries Roelvink walgt van PowNews

Foto: RVDADries Roelvink vindt het walgelijk dat PowNews de Maastrichtse burgemeester Onno Hoes stiekem heeft gefilmd tijdens twee dates met toyboy Robbie Hasselt. Dat vertelt de zanger in weekblad Story. Het kan echt niet, vindt Roelvink. “Dat Robbie en PowNews Onno in de val hebben gelokt, vind ik een luizenstreek! Toen ik de beelden op televisie zag, kreeg ik er gewoon kippenvel van. Iemand op zijn zwakke plek pakken, vind ik ‘not done’. Iedereen kan een zwakke plek hebben.

Die zwakke plek heeft bij Hoes te maken met daten, meent Roelvink. “Voor de één is dat drugs of alcohol, voor de ander is dat daten met jonge jongens. Als je dat weet van jezelf, moet je daar echter voorzichtig mee omgaan. Zeker als burgemeester van Maastricht.”

Het opstappen van Hoes als burgemeester was volgens Roelvink onvermijdelijk. “Hij komt nooit meer van deze reputatie af.”

Voor de toekomst heeft Roelvink nog een tip voor Hoes: “Ik begrijp nog steeds niet waarom Onno in openbare gelegenheden heeft afgesproken. Nodig zo’n jongen gewoon bij je thuis uit. Dan weet niemand ervan.”

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen